Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă tradiţiile culinare româneşti la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci!

0

 

În perioada februarie – decembrie 2013, Bucătăraşul cel Dibaci şi Russenart Communications derulează un proiect de promovare a tradiţiilor culinare româneşti culese din toate zonele ţării. În cadrul acestui program de responsabilitate socială, 40 de reţete vechi româneşti vor fi obţinute de la pensiuni şi mici producători din cele 9 regiuni istorice ale României: Bucovina, Dobrogea, Banat, Crisana, Maramureş, Moldova, Muntenia, Transilvania şi Oltenia. Toate reţetele vor fi pregătite, săptămânal, la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci şi vor putea fi degustate pe durata proiectului.

Prima regiune istorică ale cărei reţete vor fi prezentate în cursul lunii februarie este Bucovina.

 

In ultima zi a fiecărei luni calendaristice, organizatorii vor pregăti câte o seară specială, cu muzică folclorică şi cu degustări ale reţetelor şi băuturilor tradiţionale din regiunea promovată.

Obiectivele proiectului de responsabilitate socială “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” sunt identificarea şi promovarea reţetelor tradiţionale vechi şi a pensiunilor agro-turistice care le-au oferit spre publicare.

Proiectul este sprijinit de 35 de parteneri media (televiziuni, publicatii tipărite şi online, bloguri): Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practică, ecuisine.ro, Descopera Romania, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Retete ca la Mama, Reţetele Marianei, România liberă, România pozitivă, Senso TV, Vacanţe la ţară, WebArt, Woman TV.

 

Blog: www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com

bucatarasul cel dibaci

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.