Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă-ți orașul: tururi gratuite în zona “Parcul Icoanei” – “Parcul Ioanid”

0

Pentru că vara dă semne că a venit în toată splendoarea ei, noi, ghizii de la Asociatia Cultour, am pregătit pentru voi un traseu în care vom descoperi două adevarate oaze de răcoare și liniște chiar în centrul Bucureștiului. Sunteți bineveniți împreună cu copiii, verișorii, bunicii și nepoții, întrucât am creat aceste tururi distractive și informative pentru întreaga familia. Haideți să ne bucurăm de aerul curat de vară, de natură, dar și de istoria și de poveștile sțiute doar de batrânii arbori din aceste parcuri. Vă invităm la o călătorie în timp alături de noi, unde veți afla cum s-au transformat aceste spații urbane de-a lungul timpului.

free tour 3

Programul tururilor:

Bucharest Walkabout Free Tours organizează aceste tururi:

Sâmbătă 27 iunie și

Dumincă 28 iunie

Vom descoperi pas cu pas zona din jurul străzii Arthur Verona, a parcului Icoanei, și a bulevardului Dacia. De-a lungul traseului vom discuta despre locurile care fac acest cartier unic în Bucuresti. Fiind unul dintre cele mai atractive festivaluri de artă urbană ale orasului, vom vorbi și despre evenimentul anual, “Street Delivery”. Pentru a intra în contact și cu latura noastră spiritualaă, vom poposi și la Schitul Darvari, dar și la Biserica Icoanei.

Punctul de întâlnire: Libraria “Carturesti”. Ghidul va avea un semn portocaliu.
Ora de plecare: 10:30

Durata: 1 ora si 30 de minute

Fiți la curent cu noutățile despre acest tur alăturându-vă evenimentului pe pagina noastră de Facebook: Descopera-ti orasul tururi gratuite în zona “Parcul Icoanei” – “Parcul Ioanid”

 Logo-Walkabout-B

Cum puteți participa?

Vă așteptăm să vă alăturați turului la fața locului. Rezevarea nu este obligatorie, dar apreciem anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților.

Pentru întrebări și rezervări, vă puteți alătura evenimentelor și pe Facebook sau ne puteți scrie la bucharest@walkaboutfreetours.com

 Cine sunt ghizii?

Echipa Bucharest Walkabout Free Tours este formată din ghizi pasionați de oraș și de oameni, mereu deschiși să afle mai multe informații și să le împărtășească tuturor celor curioși să afle mai multe despre acest oraș.

Bucharest Walkabout Free Tours este un proiect al Asociației Cultour și constă în organizarea zilnică (la orele 10:30 si 18:00) de tururi ale orașului. Acestea sunt gratuite și se desfășoară în limba engleză, fiind destinate turiștilor. În cei patru de ani de activitate, am fost gazdele a peste 25.000 de turiști și facem parte din rețeaua celor mai bune tururi gratuite din Europa – United Europe Free Tours. Același concept este prezent și în Brașov prin proiectul Brașov Walkabout Free Tours, turul numărul 1 al orașului conform Tripadvisor.

De ce facem aceste tururi gratuite?

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor și își propune să aducă descoperirea urbană și istoria, mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți. Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor.

De asemenea Asociația Cultour desfășoară tururi gratuite și activități de descoperire urbană în limba română cu diferite ocazii și tematici. Urmăriți-ne și găsiți mai multe informații pe www.bucharest.walkaboutfreetours.com și pe pagina de Facebook Guided Bucharest – Free City Tours.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.