Descopera oameni frumosi care muncesc cu pasiune / 25 mai, Bucuresti

2

Vino cu noi la prima intalnire de Oameni Frumosi!

Este organizata de oameni-frumosi.ro, iar tema pe care o abordam acum este “Munceste cu pasiune”.Munca trebuie sa fie facuta cu pasiune, placere si bucurie. Fiecare dintre noi are un dar in viata pe care il poate pune in slujba celorlalti, astfel incat sa creeze o meserie din asta. Avem nevoie doar sa ne deschidem si sa credem in el.

“Sa-ti gasesti pasiunea nu inseamna doar cariera si bani. Inseamna sa te gasesti pe tine, cel adevarat. Pe cel care l-ai ingropat sub nevoile celorlalti.” Kristin Hannah

Vom avea 3 invitati care au renuntat la pozitii inalte in companii, au renuntat la ceva in care nu se mai regaseau si s-au dedicat pasiunii lor, s-au dedicat lor de fapt: Irina Toma, Andrei Tudose, Adrian Chira.

Ei ne vor inspira, dar ne vor si ghida prin exercitii pentru a ne ajuta sa ne gasim drumul. Va asteptam cu drag sambata, 25 Mai pentru a ne re-descoperi si pentru a ne conecta cu ceilalti oameni ca noi, care au aceleasi valori!
Pentru detalii si inscrieri, click aici:
Crestem impreuna

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.