Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descopera Freelancing, 25 ianuarie 2020

0

Un nou an a inceput si cu totii ne dorim sa incepem lucruri noi. Pe 25 Ianuarie va invit sa ne cunoastem si sa povestim impreuna despre Freelancing. Sunt sigur ca putem invata multe unii de la altii.

Descoperă Freelancing, detalii eveniment aici.

Acest workshop e impartit in 3 parti 👀 in care intelegem situatia curenta a acestui domeniu, cum poti deveni si tu freelancer, tips & tricks si un QA unde cred ca se afla cea mai mare valoare a evenimentului (De ce? Pentru ca voi raspunde la intrebarile pe care fiecare dintre voi le are).

E un workshop ideal pentru cineva care doreste sa 👇:

– sa obtina o sursa extra de venit
– sa faca o schimbare profesionala
– sa se conecteze cu alti freelanceri
– sa inteleaga conceptul de „freelancer”

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.