Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă ce mai bună versiune a ta la Fundația Calea Victoriei

0

mai17-web-cp

Dezvoltarea personală este domeniul care te ajută atât să îți descoperi noi fațete și abilități, cât și să comunici mai bine cu ceilalți, să funcționezi bine în echipă și să fii un lider mai bun.

Asta știai deja, nu? Ei, nu știu dacă ai aflat, dar dacă vrei să funcționeze și pentru tine cele ”cinci sfaturi ca să…” pe care le-ai tot auzit, e nevoie să faci un mic efort. Ieși din rutina casă-birou, gândește-te care sunt lucrurile importante pentru tine – cât de aproape ești de obținerea lor? – și vino în luna mai la Fundația Calea Victoriei să lucrezi alături de lectori profesioniși și devotați la cea mai bună versiune a ta.

Află cum te poate ajuta o strategie de Networking în carieră, cum să obții ceea ce vrei prin Comunicare Eficientă și Public speaking, descoperă cum te influențează Psihologia inconștientului și (re)găsește-ți echilibrul prin Mindfulness sau Tehnici de Relaxare.

Atelier de Networking, din 3 Mai, 4 ședințe

Cum să Comunicăm Eficient, din 3 Mai, 5 ședințe

Introducere în Psihologia inconştientului, din 5 Mai, 3 ședințe

Atelier de Mindfulness, din 5 Mai, 5 ședințe

Atelier de Vorbire în public, din 8 Mai, 4 ședințe

Meditaţie şi tehnici de relaxare, din 8 Mai, 4 ședințe

Detalii și înscrieri pe www.victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.