Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă ATIV – o nouă asociație studențească

0

Toamna aceasta, o nouă asociație studențească așteaptă studenți dornici de învățare, colaborare și distracție! ATIV – Asociația Tineri în Viitor a fost înființată chiar anul acesta, având ca scop principal orientarea în carieră a tinerilor liceeni și studenți, fiind un ghid de formare personală și profesională pentru aceștia.
În cadrul ATIV vei întâlni persoane noi, deschise spre inovare și cunoaștere, persoane care vor să învețe și să se distreze în același timp.
3. A.T.I.V  (RGB)

Faptul că asociația este la început de drum nu aduce decât beneficii, prin cunoașterea nevoilor, aspirațiilor și dorințelor fiecărui membru și satisfacerea acestora.
ATIV își așteaptă noii membri, având pregătite pentru ei multe surprize, proiecte și training-uri despre domenii și teme variate. Iată, pe scurt, câteva dintre proiectele la care poți lua parte:
 Îmi aleg viitorul – acest proiect este destinat în special liceenilor, prezentându-le acestora informaţii despre meseriile pe care le pot practica după terminarea unei facultăţi, cât şi despre ceea ce presupune facultatea pe care doresc să o frecventeze
 Lecția de business – proiectul este destinat tinerilor antreprenori, care au o idee şi care doresc să-şi deschidă o afacere sau care au deja o mică afacere şi doresc consiliere pentru a contribui la dezvoltarea ei
 Fii printre cei aleși – tinerii vor primi informaţii şi vor fi instruiţi de către persoane specializate pe piaţa muncii, activând în cele mai mari companii de recrutare din România
 Primii pași spre cariera ta – acest proiect constă în discuții libere cu persoane angajate în diverse companii, fiind util tinerilor prin înțelegerea diverselor domenii și posturi de pe piața muncii

Mai multe informații poți găsi pe site-ul asociației – www.ativ.ro. Devino și tu membru și adaugă un plus CV-ului și studenției tale!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.