Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deschiderea primului magazin Cosy Boutique cu produse cu impact social

0

Broderii sic intr-un boutique

Sambata, 12.04.2014, ora 12:00, Fundatia Estuar va invita la deschiderea magazinului Cosy Boutique din str. I. C. Filitti, nr. 1, unde veti gasi colectiile de produse “Estuar pentru Responsabilitate”, realizate de firma sociala Aestuarium. Prin acest proiect unic, punem in valoare atat arta mestesugului, cat si talentul persoanelor cu probleme de sanatate mintala. Produsele sunt realizate 100% de persoane adulte cu probleme de sanatate mintala.

cosy b

E4R – “Estuar pentru Responsabilitate” – www.e4r.ro – este primul brand al Fundatiei Estuar, care promoveaza produsele realizate de centrul de broderie computerizata Aestuarium, Unitate Protejata Acreditata si din cadrul atelierelor terapeutice ale Fundatiei Estuar – Precious by Estuar, unde lucreaza persoane adulte cu probleme de sanatate mintala. Astfel, valorizam munca si talentul acestora prin reintegrarea lor in plan profesional.

Colectiile E4R – “Estuar pentru Responsabilitate” folosesc mai multe tehnici artizanale, fiecare fiind rezultatul unui atelier concept unic:

Atelier de Arta Populara
Atelier de Broderie Computerizata
Atelier de Pictura pe Panza
Atelier de Creatie Precious by Estuar

Mai mult decat atat, “Estuar pentru Responsabilitate” iti transforma imaginatia in realitate. Desenele sau ideile tale se pot aplica cu usurinta pe traiste, tricouri, sepci, fulare, hainute de copii, prosoape, halate, etc.

De ce sa alegi “Estuar pentru Responsabilitate”?

  • oferim un loc de munca persoane in risc de excluziune sociala.
  • prin achizitionarea acestor produse directionati 50% din profit pentru Sanatatea Mintala a mea, a ta, a lui !
  • transformam talentul persoanelor cu probleme de sanatate mintala intr-o competenta valoroasa pe piata
  • oferim alternative socio-profesionale persoanelor cu probleme de sanatate mintala, prin seriviile oferite gratuit din centrele de zi ale Fundatiei Estuar din Bucuresti Sector 1 si Sector 6 Cluj, Giurgiu si Ploiesti
  • produsele pastreaza vii mestesugurile, care altfel se pot pierde

Pentru mai multe informatii vizitați www.estuar.org, / www.e4r.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.