Deschidere Charity Shop / Magazin Caritabil 6 aprilie 2024

0

Vă așteptăm la deschiderea magazinului caritabil “O mână de ajutor” prin intermediul căruia susținem educația, sănătatea, reducerea sărăciei și protejarea mediului înconjurător.

Magazinul caritabil este finanțat prin Platforma de mediu pentru București inițiată de Fundația Comunitară București și ING Bank România, prin runda susținută de ENGIE România.

O mână de ajutor este un proiect în parteneriat cu DGASMB și Asociația Eco Durabil, prin crearea primului centru integrat de economie circulară, cu sprijin umanitar, din România.

Locația se afla în Sectorul 1 (București), pe Calea Plevnei numărul 98 și și-a început activitatea de la data de 1 Iunie 2021.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.