DESCARCA GRATUIT Albumul GAME START PLEASE din concertul live al trupei Crowd Control!

0

Albumul trupei Crowd Control – GAME START PLEASE – Live in Question Mark – poate fi ascultat acum si online, pe Soundcloud si Bandcamp, de pe ultima platforma  putand fi descarcat gratuit.

Crowd Control

Concertul a fost inregistrat live  in clubul in Question Mark,  apoi mixat si masterizat de Andrei “Oase” Spataru. Il lansam acum si online, o data, pentru a marca aniversarea a 2 ani de cand trupa s-a urcat prima data pe scena si apoi pentru a incheia un capitol din existenta Crowd Control: finalizarea unei trilogii de EP-uri care juxtapun activismul social cu o estetica vizuala inspirata de jocurile video 8-Bit.

Mai intai au fost lansate, independent, piesele GAME OVER si SELECT START. A urmat LOADING PLEASE, lansat la casa de discuri din afara Dubkraft/ False Flag Operation. Astfel, trio-ul bucurestean lasa in urma soundul de live analog electronic si deschid drumul catre un proiect mai ambitios si inovator: mixtape-ul LOUD BLOOD YOUTH.

“Sincer nu imi e rusine ca in seara aia a venit putina lume, gen 30-35 de oameni, dar a fost genial si ca vibe si ca performance! Am avut pentru prima data Live Gaming de Silviu Danaila, care isi zice Philosopheon si in public erau numai  unu si unu: Archie Kent de la Brigde Committee, Octav Ontila, Sabridoz, care face un electro experimental si Viku Zen un artist spoken word si poet publicat”, declara Intimidatah, solistul trupei.

Crowd Control este un proiect bucureştean via Rm. Vâlcea care oferă alternative noi şi eclectice în peisajul muzical local. Trupa electro-fusion creează în performance-urile ei adevărate călătorii aflate la limita dintre manifest social, indie, post-punk şi dub.

Albumul poate fi ascultat aici:

https://soundcloud.com/intimidatah/sets/game-start-please-live-in-question-mark

si aici (de unde poate fi si descarcat gratuit):

http://crowdcontrolro.bandcamp.com/album/game-start-please-live-in-question-mark

01 RockNRolla Intro

02 I N I

03 Crowd Control

04 Police Special Patrol Group

05 THEY LIVE

06 Heavy Bass

07 Airbow

08 Demons (The Rise & Fall of Facebook)

09 Human Error

10 Disney Puritains

11 FAILURE

12 Mekin Histri

www.facebook.com/CrowdControlRO

www.facebook.com/osimetric

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează