Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Depășește-ți frica de eșec la a doua ediție a conferinței Fears & Failures

0

Vineri, 13 mai, Impact Hub Bucharest organizează pentru a doua oară Conferința Fears & Failures, evenimentul care schimbă paradigma și aduce în față frica și eșecul ca experiențe ce fac parte din asumarea unor decizii curajoase în fiecare zi.

Key Visual Conferinta Fears&Failures

Frica de eşec rămâne una dintre barierele semnificative în dezvoltarea antreprenoriatului în România, astfel doar 18% din antreprenorii de startup consideră eșecul în afaceri un prilej de învățare, conform studiului lansat recent ”Barometrul afacerilor de tip startup din România”

Pornind de la aceste date, agenda conferinței surprinde din mai multe unghiuri frica de eșec și cum fiecare dintre noi reacționăm în acest context. De la povești personale, situații limită, la decizii de business cu urmări nefaste, dar și cu lecții importante pentru invitați, participanții vor afla de-a lungul zilei cum să își depășească fricile.

Evenimentul este moderat de Oana Marinescu, Fondator OMA Vision & Director de comunicare al Festivalului ”George Enescu”. Invitații speciali sunt :

Maia Morgenstern – Actriță și Director al Teatrului de Stat Evreiesc
Gabriela Szabo – Campioană olimpică atletism și fost Ministru al Ministerului de Tineret și Sport
Valeriu Nicolae – Secretar de Stat, Ministerul Muncii
Ovidiu Toader – Antreprenor și Public Speaker

Vizual 1 Conferinta Fears&Failures

”Am realizat în interacțiunea cu oamenii din jurul nostru că ne temem de eșec și avem o cultură care îl blamează, fie că vorbim de eșec personal ori profesional. Am construit pe experiența ediției din 2015 și am invitat la Fears & Failures 2016 un profil divers de vorbitori ce pot aborda subiectul din mai multe unghiuri. Pentru participanți asta se traduce printr-o experiență completă de abordare constructivă a propriilor frici și eșecuri”, a declarat Vlad Craioveanu – Managing Director Impact Hub Bucharest

Detalii suplimentare și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului
http://www.impacthub.ro/fears-failures-may-2016/

Despre Impact Hub Bucharest
Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.