Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Delta Studio și Vladimir Drăghia sprijină Pădurea Copiilor cu 1000 puieți la Semimaratonul Gerar

0

Delta Studio alege să împădurească printr-o sponsorizare de 1000 puieți, care vor fi plantați în următoarea campanie de împăduriri desfășurată de Pădurea Copiilor. Duminică, 31 ianuarie 2016, o echipă formată din trei alergători și invitatul special Vladimir Drăghia a participat la Semimaratonul Gerar 2016  pentru a susține acest demers.

Semimaratonul Gerar, desfășurat în Campusul Universităţii Politehnica, este un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România. Peste 700 de alergători au luat startul la cele două probe: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km).

20160131_103549(0)_resized

Arhitecta de interior Raluca Mureșan, arhitectă Delta Studio, a participat la semimaraton alături de Andreea Petcu şi Mărgărit Bogdan. Alături de ei a alergat Vladimir Drăghia, susținut de Delta Studio și Franke România.

“Pădurea copiilor” este un proiect al ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă – care are ca scop împădurirea terenurilor degradate din sudul României și îngrijirea acestora. Lucrările de împădurire se realizează în baza unor proiecte tehnice realizate de catre experți silvici. Activitățile includ atât plantarea arborilor și arbuștilor, cât și îngrijirea lor timp de 5-6 ani.

Delta Studio, împreună cu brandul de mobilier Formmat, crede cu tărie că orice acțiune trebuie realizată cu respect fata de natură și generațiile viitoare. Plantarea celor 1000 puieți se înscrie în campania de susținere a împăduririlor și responsabilizare asupra mediului înconjurător demarată de Delta Studio.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.