Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deloitte Academy organizează în România primele cursuri de securitate cibernetică în IoT și AI în urma unui parteneriat cu CertNexus

0

București, 14 octombrie 2019 Deloitte Academy, divizia de training a Deloitte România, organizează în țara noastră primele cursuri de securitate cibernetică în domeniul Internet of Things (IoT) și al inteligenței artificiale (Artificial Intelligence – AI), în urma unui parteneriat cu CertNexus, furnizorul global de certificări în tehnologie pentru profesioniștii din IT, business și securitate. Noile programe de certificare pe care Deloitte Academy le adaugă în portofoliul de training lărgesc cunoștințele experților în IT și securitate și le validează competențele cu ajutorul unui plan de studiu recunoscut la nivel global și în urma unor examene dificile. Programul de cursuri ale Deloitte Academy va include și traininguri de răspuns la incidente și de scriere de cod în mod securizat în urma acestui parteneriat.

Un raport recent Gartner estimează că, până în 2020, vor exista 5,8 miliarde de echipamente IoT la nivel mondial, iar IDC a previzionat că bugetele investite în IoT la nivel global vor ajunge la 745 de miliarde de dolari americani în cursul acestui an. Inteligența artificială este, de asemenea, un domeniu în creștere, într-un ritm tot mai accelerat. Ambele domenii oferă noi oportunități, însă ridică și riscuri de securitate, de aceea organizațiile au nevoie de profesioniști foarte bine pregătiți pentru a reuși în acest mediu”, a spus Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului, Deloitte România.

George Daniliuc, Manager Deloitte Academy România, a adăugat: „Tehnologia și amenințările specifice evoluează, iar profesioniștii în securitate cibernetică trebuie să țină pasul prin lărgirea competențelor. În urma adăugării acestor noi cursuri în portofoliul nostru, putem ajuta companiile să își pregătească experții care sunt responsabili de prevenirea și rezolvarea situațiilor de acest gen, pentru a putea reduce timpul în care detectează și răspund un atac. Aceste nevoi sunt cu atât mai importante pentru companiile cărora li se aplică GDPR și Directiva NIS, care prevăd intervale de timp foarte scurte pentru a detecta incidentele de securitate cibernetică și a le rezolva”.

Deloitte Academy România organizează cursuri recunoscute internațional în domenii precum securitate cibernetică, confidențialitatea datelor, audit, fiscalitate, domeniul juridic, consultanță. Obiectivul său este să îmbunătățească nivelul de cunoaștere și de expertiză în rândul clienților și partenerilor Deloitte, pentru a răspunde nevoilor prezente ale pieței și a anticipa nevoi viitoare. Toți instructorii Deloitte Academy România sunt, în primul rând, experți activi în domeniile în care predau, putând astfel să împărtășească din experiența și cunoștințele pe care le-au dobândit în proiectele de care se ocupă. Datele de organizare a cursurilor și informații suplimentare sunt disponibile în secțiunea dedicată Deloitte Academy România.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

© 2019. Pentru informații, contactați Deloitte România

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.