Dekadens lanseaza, in Control Club, clipul „Small Town Boy”, o poveste alb negru care te poarta intr-o zona intunecata

0

Totodata, vor fi prezentate in cadrul concertului si alte piese noi in prima auditie de pe viitorul album electric Airlines.

DEKADENS lanseaza miercuri, 11 februarie, in Club Control, videoclipul piesei Small Town Boy, odata cu alte piese noi in prima auditie. Toate, de pe cel de-al patrulea album Airlines, la care se lucreaza intens.

dekadens

Open Doors: 20:00
Control  Club
Str. Constantin Mille, nr. 4
Tel: 0733 927 861
www.control-club.ro

EVENT FB – facebook.com/events/410738115768086

 

 

<<“Small Town Boy” este o poveste alb negru care te poarta intr-o zona intunecata. Iar rezultatul e un mix intre energia trupei si vibe-ul din Nymphomaniac al lui Lars von Trier >> – DEKADENS

Piesa reprezinta un cover complet diferit de versiunea originala semnata de Bronski Beat (Jimmy Somerville) – https://www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk. “Am transformat-o intr-o balada dark.”

Filmarile au avut loc in Bucuresti si in satul Ghimpati. In rolurile principale sunt Andreea Lupescu si Marius Joian, special guest star – fotografa Andreea Retinschi.

Carina a auzit pentru prima data piesa live in cadrul unui concert electric din Mojo. Chiar in noaptea aceea i-a scris Andreei ca vrea sa faca clipul. Scenariul s-a scris la niste beri dintr-un beci din Centrul Vechi. Finalul a fost modificat de cateva ori pana a ajuns la varianta finala.

Scenariu: Carina Toma, Andreea Lupescu

Regie, montaj: Carina Toma

Camera 1, Camera 2: Carina Toma

Editare Imagine: Carina Toma si Sergiu Prundurel (cel care a semnat regia celui mai recent clip lansat – The Ocean –

DEKADENS inseamna Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitara), Augustin Nicolae (bass), Nina Neagu (tobe)

Pe albumul Dekadens – Airlines – urmeaza sa apara si piesa „Gun with the Wind”, mixata si masterizata in Detroit de Jim Diamond, fost producator pentru The White Stripes, Pack A.D, Von Bondies.

Piesele sunt conectate intre ele si te poarta prin diferite stari, ca intr-o calatorie cu avionul in a one way trip.

Pentru ca le place sa construiasca punti muzicale alaturi de public, DEKADENS te invita in club Control pentru un preview al albumului electric.
Trupa este recunoscuta pentru live-urile pline de energie, intr-un ritm de zece ori mai dens, dupa cum spune si numele: Dekadens.

Pagina oficiala de FB – www.fb.com/dekadensband

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează