Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dekadens lanseaza, in Control Club, clipul „Small Town Boy”, o poveste alb negru care te poarta intr-o zona intunecata

0

Totodata, vor fi prezentate in cadrul concertului si alte piese noi in prima auditie de pe viitorul album electric Airlines.

DEKADENS lanseaza miercuri, 11 februarie, in Club Control, videoclipul piesei Small Town Boy, odata cu alte piese noi in prima auditie. Toate, de pe cel de-al patrulea album Airlines, la care se lucreaza intens.

dekadens

Open Doors: 20:00
Control  Club
Str. Constantin Mille, nr. 4
Tel: 0733 927 861
www.control-club.ro

EVENT FB – facebook.com/events/410738115768086

 

 

<<“Small Town Boy” este o poveste alb negru care te poarta intr-o zona intunecata. Iar rezultatul e un mix intre energia trupei si vibe-ul din Nymphomaniac al lui Lars von Trier >> – DEKADENS

Piesa reprezinta un cover complet diferit de versiunea originala semnata de Bronski Beat (Jimmy Somerville) – https://www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk. “Am transformat-o intr-o balada dark.”

Filmarile au avut loc in Bucuresti si in satul Ghimpati. In rolurile principale sunt Andreea Lupescu si Marius Joian, special guest star – fotografa Andreea Retinschi.

Carina a auzit pentru prima data piesa live in cadrul unui concert electric din Mojo. Chiar in noaptea aceea i-a scris Andreei ca vrea sa faca clipul. Scenariul s-a scris la niste beri dintr-un beci din Centrul Vechi. Finalul a fost modificat de cateva ori pana a ajuns la varianta finala.

Scenariu: Carina Toma, Andreea Lupescu

Regie, montaj: Carina Toma

Camera 1, Camera 2: Carina Toma

Editare Imagine: Carina Toma si Sergiu Prundurel (cel care a semnat regia celui mai recent clip lansat – The Ocean –

DEKADENS inseamna Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitara), Augustin Nicolae (bass), Nina Neagu (tobe)

Pe albumul Dekadens – Airlines – urmeaza sa apara si piesa „Gun with the Wind”, mixata si masterizata in Detroit de Jim Diamond, fost producator pentru The White Stripes, Pack A.D, Von Bondies.

Piesele sunt conectate intre ele si te poarta prin diferite stari, ca intr-o calatorie cu avionul in a one way trip.

Pentru ca le place sa construiasca punti muzicale alaturi de public, DEKADENS te invita in club Control pentru un preview al albumului electric.
Trupa este recunoscuta pentru live-urile pline de energie, intr-un ritm de zece ori mai dens, dupa cum spune si numele: Dekadens.

Pagina oficiala de FB – www.fb.com/dekadensband

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.