Degustare de VINo-ncoa’

0

Va asteptam la o seara cu vin insotit de ciocolata si praline belgiene Leonidas, la Merci Charity Boutique, sambata, 21 februarie, ora 19.00.

Propunem urmatoarele vinuri romanesti din soiul traditional Feteasca Neagra: Terre Précieuse, Purpura Valahica, Stone Wine, Pivnita Basarabilor, Corcova.

Donatie sugerata: 40 lei/persoana.

Cu fondurile stranse vom achizitiona un aragaz pentru familia unui copil bolnav de cancer.

30 de locuri disponibile – confirmari ladani@mercicharity.ro, pana vineri 20 feb.

unnamed

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează