Defilarea cu robe și toci :)

0

Defilarea cu robe și toci a absolvenților din Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Facultatea de Psihologie și Științele Educației  (FPSE) vă invită la un eveniment deosebit  cu o înaltă încărcătură emoțională specială pentru toți participanții: defilarea absolvenților.

1

Luni, 8 iunie 2015, studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației vor trece prin experiența de neuitat a absolvirii celor trei ani de studii de licență ce au reprezentat o călătorie dinamică, plină de în experiențe de învățare semnificative.

Evenimentul debutează cu festivitatea comună a absolvenților celor patru programe de studii universitare de licență (psihologie, pedagogie, psihopedagogie specială și pedagogia învățămîntului preșcolar și primar). Ceremonia se va desfășura între orele 9:30-11:30, în Aula Magna a Facultății de Drept (Bd. M. Kogălniceanu 36 -46).

Între orele 11:30 – 13:00 se va desfășura, în premieră pentru facultatea noastră, dar și pentru învățământul superior bucureștean,  marșul absolvenților, organizat pe traseul cuprins între Rectorat (Palatul Facultății de Drept) și sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri, nr. 90). Defilarea va evidenția bucuria absolvirii, energia și spiritul promovate în facultate, încercând să transmită mesajul că tinerii educați sunt gata să contribuie la dezvoltarea economică și socială. Destinația finală va fi chiar sediul FPSE, unde absolvenții fiecărui program de licență se vor bucura de aceste momente împreună cu profesorii, colegii și familiile lor.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează