Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Defilarea cu robe și toci :)

0

Defilarea cu robe și toci a absolvenților din Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Facultatea de Psihologie și Științele Educației  (FPSE) vă invită la un eveniment deosebit  cu o înaltă încărcătură emoțională specială pentru toți participanții: defilarea absolvenților.

1

Luni, 8 iunie 2015, studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației vor trece prin experiența de neuitat a absolvirii celor trei ani de studii de licență ce au reprezentat o călătorie dinamică, plină de în experiențe de învățare semnificative.

Evenimentul debutează cu festivitatea comună a absolvenților celor patru programe de studii universitare de licență (psihologie, pedagogie, psihopedagogie specială și pedagogia învățămîntului preșcolar și primar). Ceremonia se va desfășura între orele 9:30-11:30, în Aula Magna a Facultății de Drept (Bd. M. Kogălniceanu 36 -46).

Între orele 11:30 – 13:00 se va desfășura, în premieră pentru facultatea noastră, dar și pentru învățământul superior bucureștean,  marșul absolvenților, organizat pe traseul cuprins între Rectorat (Palatul Facultății de Drept) și sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri, nr. 90). Defilarea va evidenția bucuria absolvirii, energia și spiritul promovate în facultate, încercând să transmită mesajul că tinerii educați sunt gata să contribuie la dezvoltarea economică și socială. Destinația finală va fi chiar sediul FPSE, unde absolvenții fiecărui program de licență se vor bucura de aceste momente împreună cu profesorii, colegii și familiile lor.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.