Defilarea cu robe și toci :)

0

Defilarea cu robe și toci a absolvenților din Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Facultatea de Psihologie și Științele Educației  (FPSE) vă invită la un eveniment deosebit  cu o înaltă încărcătură emoțională specială pentru toți participanții: defilarea absolvenților.

1

Luni, 8 iunie 2015, studenții Facultății de Psihologie și Științele Educației vor trece prin experiența de neuitat a absolvirii celor trei ani de studii de licență ce au reprezentat o călătorie dinamică, plină de în experiențe de învățare semnificative.

Evenimentul debutează cu festivitatea comună a absolvenților celor patru programe de studii universitare de licență (psihologie, pedagogie, psihopedagogie specială și pedagogia învățămîntului preșcolar și primar). Ceremonia se va desfășura între orele 9:30-11:30, în Aula Magna a Facultății de Drept (Bd. M. Kogălniceanu 36 -46).

Între orele 11:30 – 13:00 se va desfășura, în premieră pentru facultatea noastră, dar și pentru învățământul superior bucureștean,  marșul absolvenților, organizat pe traseul cuprins între Rectorat (Palatul Facultății de Drept) și sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Șoseaua Panduri, nr. 90). Defilarea va evidenția bucuria absolvirii, energia și spiritul promovate în facultate, încercând să transmită mesajul că tinerii educați sunt gata să contribuie la dezvoltarea economică și socială. Destinația finală va fi chiar sediul FPSE, unde absolvenții fiecărui program de licență se vor bucura de aceste momente împreună cu profesorii, colegii și familiile lor.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează