Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Declick – teatru @Alandala Cafe / Duminică, 15 noiembrie

0

Alandala va invită Duminică, 15 noiembrie, de la ora 17:30 la reprezentația piesei de teatru „Declick” , povestea a doi tineri care in urma unei aventuri de o noapte ajung sa formeze un cuplu. Nepotrivirea lor evidenta ii face sa spere ca-si vor recapata libertatea, dar nici unul nu are curaj sa o ceara.

Asistam astfel la patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranta ei, letargia ei, moartea ei…in ordine inversa. Si ne amuzam vazand ca doi oameni, asa ca noi, captivi intr-o relatie fara viitor pot privi declicul în față. Declicul e mereu acolo si asteapta momentul potrivit pentru a desface legatura mecanica dintre ei, dar nu inainte de a le pune rabdarea la incercare.
Ce crezi ca poate declansa declicul?

Vino sa afli Duminica 15 noiembrie de la ora 17:30.

15_11_Declick_Alandala

Durata 1h.

Suport Artisti : 20 ron

Rezervări: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/1516629628654834/

Distribuția: Rareș Lucaci și Antonia Ionescu

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 si o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.