Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING”!

0

Duminica, pe data de 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel, are loc “Who`s King in Public SpeaKING”, un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen. Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este “Vocea Romaniei”, in care concurentii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

“Who`s King in Public SpeaKING” este o competitie in premiera, in care 16 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa Self Trust Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Participantii vor arata cat de repede poate avea loc de la 0 experienta in discurs public la lideri care cuceresc scena si captiveaza audienta!

cover

In prima etapa, cei 16 concurenti vor sustine cate un speech pe o tema anterior stabilita, iar, publicul, alaturi de juriul format din experti in comunicare si dictie va hotari cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre marele premiu.

Cea de-a doua proba va testa spontaneitatea si creativitatea: cei 8 concurenti vor sustine speech-uri spontane, pe teme propuse de audienta. Cei mai buni 4 concurenti alesi vor ajunge in marea Finala, care le va pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top: provocarea celor 4 finalisti va fi de a sustine un speech spontan, folosind nu unul, ci mai multe cuvinte propuse de audienta. Publicul si juriul vor stabili marele castigator al trofeului “Who`s King in Public SpeaKING”.

4 MOTIVE SA PARTICIPI LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”:

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei avea parte de un training cu informatie relevanta despre public speaking si vanzari oferit de Self Trust Academy

ENTERTAINMENT

Vei petrece o duminica altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

Programul evenimentului este urmatorul:

09:30 – 10:45 – Inregistrare participanti + Welcome Coffee

10:45 – 11:00 – Intro Speech

11:00 – 12:00 – Runda 1 – 8 speech-uri pregatite (Partea I)

12:00 – 12:15 – Coffee Break si Networking

12:15 – 13:15 – Runda 1 – 8 speech-uri pregatite (Partea a II-a)

Alegerea Speakerilor care merg in Runda 2

13:15 – 14:15 – Pauza de masa

14:15 – 15:15 – Runda 2 – 8 Speech-uri spontane

Alegerea Speakerilor care merg in Finala

15:15 – 15:30 – Coffee Break si Networking

15:30 – 17:00 – Finala – 4 Speech-uri Mix:t Pregatit + Spontan

Workshop de Public Speaking: Alin Comsa si Andrei Dunuta

Premiere

Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy si va avea loc pe data de 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel (Bdul. Alexandru Serbanescu, Nr. 87).  Mai multe detalii si inscrieri pe www.selftrustacademy.ro

k

Self Trust Academy este o companie de  training axata pe vanzari, public speaking, leadership si dezvoltare personala, fondata de trainerii Alin Comșa si Andrei Dunuță. Unul dintre cursurile emblema Self Trust Academy este “Nu am Venit sa Tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; – Ce vor bărbații. De fapt – un workshop onest pentru doamne și domnisoare despre psihologia masculină si comunicarea eficientă cu un bărbat; Elevator speech – tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea într-un mod captivant, în doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.