Decat s-o arunci la cos, mai bine o reciclezi artistic

0
Cam asa suna cea mai noua provocare Grolsch – iei o sticla de bere, o golesti (te priveste cum si unde), te uiti lung la ea si-ti imaginezi ce ai putea sa-i faci ca sa reintregesti circuitul sticlei de Grolsch in natura. Variante sunt destule – cativa ne-au demonstrat deja ca e nevoie doar de putina imaginatie si ceva calcule de rezistenta neglijabile.
Ca atare:

Timp e destul ca pana pe 23 aprilie tot experimentalistul sa-si arate puterea de artizan si sa-si inscrie lucrarea pe pagina de concurs gazduita de platforma Breslo.ro. Mecanica e simpla: fie ca ii dai sticlei Grolsch o alta intrebuintare sau faci din ea un obiect artistic, trebuie doar s-o tragi apoi in poze, sa le urci pe site si sa astepti sa curga voturile. Validam castigatorii pe 24 aprilie, facem rost de obiectele cu pricina (in masura in care artistii se pot desprinde de ele) si le punem gigea in vitrina la Energiea, sa le admire tot poporul. 

Se lasa cu premii, iar dupa expozitie scriem istoria craftului in sticla intr-un catalog tiparit cu toate lucrarile, de dat la prieteni, de pus in rama, pe rana, de clatit ochii. Restul detaliilor se citesc in tabul de pe ExperimentalistRO.
May the Swing Top inspire us all!
Cuvantul de lansare e aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează