Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DECADENT, cabaret dement

0

Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 ridică cortina: se anunță DECADENT, cabaret dement @Connect Hub (Dacia 99).

decadent poster-01

Înscrie-te la noi@incubator107.com, adoptă un dress code glamour cu joben, pene și franjuri și nu uita să învârți o donație extravagantă de 20 de lei.

Noi dăm startul la petrecere în stilul Great Gatsby, iar pe tine te așteaptă un carusel indecent de ateliere, concursuri și coregrafii. Într-o lume sofisticată este obligatoriu sa învățăm arta succesului, dar și secretele electronicii. Trăim prezentul din plin numai după ce înțelegem legătura dintre generațiile de cabaret, folosind constelații familiale. În această poveste a decorurilor spectaculoase, a costumelor inedite, a fustelor roșii și a pașilor de can-can ne arătăm priceperea într-o coregrafie de grup. Aflăm de ce cabaretul este un fel joacă pentru oameni mari și nu uităm că orice petrecere presupune o comunicare empatică.

Ne lăsăm cuprinși de misterul nocturnei luând parte la dezvoltare prin dans, fiind seduși de tainele speologiei. La fel ca-n anii 20, și la incubator107 cabaret înseamncă concert de jazz cu Cristi Soleanu la saxofon și Adi Stoenescu la pian. Descoperim că nirvana yoga nu este fantezie și aflăm ingredientele unei seri perfecte: Foodolistic-Tips and tricks for daily healthy food&Consciousely Creating your life. Aducem în lumina reflectoarelor concursul decadent, iar printre fum, cântece de jazz și cărți de joc ne facem inițierea în arta tarotului. Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 confirmă: Life is a cabaret!

http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1261

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.