Debate – curs de dezbatere si argumentare

0

De cele mai multe ori nu e de ajuns să fii tare-n gură ca să-ţi impui părerile, ci trebuie să le probezi cu argumente. Cu cât sunt mai bune argumentele, cu atât mai mari sunt şansele tale de a convinge, fie că e vorba de şedinţe la serviciu, de o prelegere pe care trebuie să o ţii sau de o dezbatere între prieteni.

Ce vei obţine prin participarea la acest curs:

– Vei intra într-un spaţiu prietenos (şi competitiv în acelaşi timp) în care să-ţi exersezi abilităţile de prezentare vorbit în public;

– Dezvoltarea abilităţilor analitice şi de persuasiune mult peste ceea ce te poate învăţa mediul academic sau de lucru;

– Capacitatea de a gândi diferit de restul „turmei”, chiar şi în situaţii de stress;

– Şi, last but not least, vei învăţa cum să asculţi, cum să notezi şi cum să cercetezi, ca să poţi construi un discurs ascuţit şi de succes.

Amănunte importante:

1. nr. sesiuni: şase, a câte două ore fiecare

2. intervalul orar: 19.00 – 21.00

3. datele sesiunilor: 25, 27 ian., 1, 3, 8, 10 feb.

4. număr de locuri: 12

5. loc exact: urmează stabilit

6. taxa de participare: 300 de lei

7. mai multe informaţii şi înscrieri: vreausămăînscriu@lifeafterwork.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează