Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dear Romania despre leadership / 1 august 2012

0

Leadershipul este o componentă esențială a schimbării, asigurând viziunea, dar și dedicarea necesară pentru materializarea acesteia. Deși rezultatele impresionante ale liderilor lasă impresia că nu pot fi atinse decât printr-o abilitate înnăscută, leadershipul este, de fapt, o abilitate ce se formează prin educație, experiențe inedite, interacțiune cu oameni inspiraționali și, desigur, practică.

Dacă vrei să transmiți un mesaj despre rolul leadershipului în dezvoltarea României, te invităm la sesiunea de fotografie Dear Romania care va avea loc pe 1 august 2012 de la 19.00 la 20.30 la Librăria Cărturești (Arthur Verona, 13-15).  

Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăim. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005.

Pentru a te inspira și pentru a-ți face o idee mai clară despre cum vor arăta mesajele tale în forma finală, accesează:

Dear Romania pentru leadership este organizat de GRASP (www.mygrasp.org) împreună cu Fundația Leaders (www.leaders.ro  ) și cu sprijinul Cărturești.

Despre organizatori

Înfiinţată în 2008 ca GRSPSociety din iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în Budapesta, GRASP este o reţea deschisă formată din tineri profesionişti și studenți cu misiunea de a contribui activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice,  transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și sustinerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org.

Fundația LEADERS își propune să fie cea mai puternică sursă de idei și oameni valorosi din România. Contribuie la transformarea modernă a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili și a unei mentalități orientate către implicare și acțiune. www.leaders.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.