De ziua limbii rromani scriitorii rromi își prezintă creațiile

0

Pe data de 5 noiembrie 2018, la orele 12,00, cu ocazia celebrării Zilei UNESCO a Limbii Rromani, Centrul Rromilor “Amare Rromentza” organizează lansarea culegerii “RROMANE DIKHIMATA/ PERSPECTIVE RROME. Culegere de creație literară rromani”, volum realizat în cadrul proiectului cu același nume susținut financiar de Departamentul pentru Relații Interetnice al Guvernului României. Evenimentul se va desfășura în sala de consiliu a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București (str. Pitar-Moș, nr. 7-13, et. 1).

Culegerea reunește creații literare – poezie, povestire, nuvelă, fragment de roman și eseu – în limbile rromani și română, realizate de 16 scriitori rromi dintre care 6 debutanți în beletristică.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.