Sâmbătă, 23 februarie 2013, CONIL vă invită la târgul micilor meșteșugari și antreprenori, ediția a IV-a

0

DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

 

 

Mai bine de 25 de gradinite si scoli s-au inscris ca participanti la primul eveniment din Bucuresti dedicat Martisorului din acest an: TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, Editia a IV-a, organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu magazinul COCOR STORE.

 

afis targ martisor 2013

Acesta are loc sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00 – 14.00, la etajele 3 si 4 ale COCOR STORE, din centrul Capitalei si sunt asteptati numerosi vizitatori.

 

Invitam cu drag pe toti cei care doresc sa intampine primavara si luna martie cu traditionalele martisoare, sau vor sa ofere felicitari deosebite, accesorii, diverse obiecte decorative hand-made cu aceasta ocazie.

 

Acestea sunt realizate de copii din cadrulgradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene, care se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei.

 

Deoarece este un eveniment cu scop caritabil, pentru a finanta cluburile gratuite sustinute in fiecare sambata pentru copiii cu posibilitati materiale reduse sau cu dizabilitati, vizitatorii targului vor avea astfel ocazia sa achizitioneze obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar vor contribui si la o cauza nobila.

 

 

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI – editia a IV-a inseamna pentru copii distractie, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru gradinita cu cele mai mari vanzari, incurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa si stabilirea de relatii de prietenie intre copii de aceeasi varsta.

 

Copiii nu numai ca se vor distra, dar vor avea ocazia sa-si arate generozitatea: donatia catre Asociatia CONIL va sustine o parte din  activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.  

 

asociatia conilOrganizator:           Asociatia CONIL

 

Partener:                 COCOR STORE

 

Sponsor:                  POSEIDON International, FILMMINIMO filmminimo.org

 


www.quartzfilm.ro
, www.romaniapozitiva.ro,www.blogunteer.ro,
Parteneri media:   Editura MATEIAS, Radio Itsy Bitsy, Radio 3Net    Florian Pittis, Asociatia FAMO, GOLDAYS Events Tony Dumitrescu

 

 

www.urbankid.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.scolisigradinite.ro, www.bonesimenajere.ro

 

 

 

            

Participanti: Complexul Educational Lauder Reut, Gradinita The Little Artist, Gradinita nr. 160 Soarelui, After School Oxigen Sport, Gradinita Castelul Fermecat, Gradinita Family Kids, Gradinita Cei Trei Muschetari, Centrul Educational Fecioara Maria, Gradinita Lumea Copiilor, Gradinita Zuzzy, Davian Kindergarten, Scoala Gimnaziala Avram Iancu, Ina Kindergarten, Gradinita Rainbow Kids, Gradinita Discover-Me, Gradinita EuroKid, Gradinita Sfantul Andrei, Gradinita Sapte ani, Gradinita ABC Dino, Gradinita Spectrum, Asociatia Invingem Autismul, Scoala Primara CONIL, CONIL Kindergarten si Asociatia Centrul de Performanta Before & After School CONIL.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează