Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sâmbătă, 23 februarie 2013, CONIL vă invită la târgul micilor meșteșugari și antreprenori, ediția a IV-a

0

DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

 

 

Mai bine de 25 de gradinite si scoli s-au inscris ca participanti la primul eveniment din Bucuresti dedicat Martisorului din acest an: TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI, Editia a IV-a, organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu magazinul COCOR STORE.

 

afis targ martisor 2013

Acesta are loc sambata, 23 februarie 2013, in intervalul 10.00 – 14.00, la etajele 3 si 4 ale COCOR STORE, din centrul Capitalei si sunt asteptati numerosi vizitatori.

 

Invitam cu drag pe toti cei care doresc sa intampine primavara si luna martie cu traditionalele martisoare, sau vor sa ofere felicitari deosebite, accesorii, diverse obiecte decorative hand-made cu aceasta ocazie.

 

Acestea sunt realizate de copii din cadrulgradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene, care se vor transforma pentru o zi in mici intreprinzatori – vor vinde diverse obiecte cu tematica Martisorului, mesterite chiar de ei.

 

Deoarece este un eveniment cu scop caritabil, pentru a finanta cluburile gratuite sustinute in fiecare sambata pentru copiii cu posibilitati materiale reduse sau cu dizabilitati, vizitatorii targului vor avea astfel ocazia sa achizitioneze obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar vor contribui si la o cauza nobila.

 

 

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI – editia a IV-a inseamna pentru copii distractie, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru gradinita cu cele mai mari vanzari, incurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa si stabilirea de relatii de prietenie intre copii de aceeasi varsta.

 

Copiii nu numai ca se vor distra, dar vor avea ocazia sa-si arate generozitatea: donatia catre Asociatia CONIL va sustine o parte din  activitatile din cadrul cursurilor gratuite de weekend in beneficiul copiiilor cu nevoi speciale si al celor din medii defavorizate.  

 

asociatia conilOrganizator:           Asociatia CONIL

 

Partener:                 COCOR STORE

 

Sponsor:                  POSEIDON International, FILMMINIMO filmminimo.org

 


www.quartzfilm.ro
, www.romaniapozitiva.ro,www.blogunteer.ro,
Parteneri media:   Editura MATEIAS, Radio Itsy Bitsy, Radio 3Net    Florian Pittis, Asociatia FAMO, GOLDAYS Events Tony Dumitrescu

 

 

www.urbankid.ro, www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.scolisigradinite.ro, www.bonesimenajere.ro

 

 

 

            

Participanti: Complexul Educational Lauder Reut, Gradinita The Little Artist, Gradinita nr. 160 Soarelui, After School Oxigen Sport, Gradinita Castelul Fermecat, Gradinita Family Kids, Gradinita Cei Trei Muschetari, Centrul Educational Fecioara Maria, Gradinita Lumea Copiilor, Gradinita Zuzzy, Davian Kindergarten, Scoala Gimnaziala Avram Iancu, Ina Kindergarten, Gradinita Rainbow Kids, Gradinita Discover-Me, Gradinita EuroKid, Gradinita Sfantul Andrei, Gradinita Sapte ani, Gradinita ABC Dino, Gradinita Spectrum, Asociatia Invingem Autismul, Scoala Primara CONIL, CONIL Kindergarten si Asociatia Centrul de Performanta Before & After School CONIL.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.