Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De la idee la implementare

0

De la idee la implentare

Ce ?
Se zvonește că unui om îi trec 70,000 de gânduri/zi. Asta înseamnă 3,000/oră, 50/minut și, respectiv, aproximativ sub 1 gând/secundă, dar câte dintre acestea se concretizează în acțiuni scoase din zonă imaginativă?
Trăim într-o perioadă în care oamenii au nevoie de stimuli externi pentru a-și implementa gândurile, ideile, iar unul dintre acești stimuli este atelierul ‘De la idee la implemetare’ susținut de un om dinamic, trecut prin vaste experiențe profesionale din domeniul organizării de evenimente sociale. Astfel, timp de 2 ore vom afle:
1. Elemente ce definesc un eveniment social
2. Cum reușești să-ți implementezi ideea cu un buget limitat
3. Modalități de a atragere a partenerilor

Cu cine?

Cristina este ‘Visul’ de la ARTIVIST ce transformă ideile în realitate și dezvoltă evenimente socio-culturale. Motto-ul după care se ghidează este: ‘Nu știu ce pot, dar continui să încerc și să învăț!’. Până în prezent a activat în domeniul Resureslor Umane, Marketing, PR și a reușit să le integreze pe toate acestea prin a fi unul dintre fondatorii conceptului ‘Branding pentru Branding’, concept ce dorește să resusciteze societatea artistică.

Când?
Luni@incubator107 , 25 Ianuarie de la 19:00 la 21:00
Unde?
Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1348 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Nu vă panicați! incubator107 nu vă trădează, ci devine cetățean model.
Donația de 30 lei va fi obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă. Ești rebel, dar rebel legal.

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști,dați fiecare 25 lei.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.