Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Halloween, fugi la un nou antrenament Băneasa Race: 31 octombrie, 19.00

0

Nu te lăsa speriat de-o alergare pe înserat. Hai la antrenamente!

Vino, de Halloween, la o sesiune de antrenamente pe întuneric, ca să îți testezi pulsul și energia. Nu ai de ce să te sperii și de cine să fugi, ci doar să te simți bine cu tine, la o nouă sesiune de antrenamente oficiale pentru Băneasa Race – Winter Edition.

Ca de obicei, vom alerga pe traseul de 10,5 km Baneasa Race, alaturi de coordonatorii antrenamentului. Pentru protecție împotriva întunericului și a sperieturilor, ai grijă să nu îți lipsească frontala! Cum te-am obișnuit, fotograful nostru e gata să te surprindă în niște poze de speriat!

Ne vedem chiar aici. Participarea este gratuită și deschisă oricărui doritor și, pentru toată lumea, avem un regulament simplu și clar, pe care îl puteți vedea la acest link.

Nu uita, am mai programat și două antrenamente matinale, până la startul cursei de iarnă: 18 noiembrie, 10:00 și 25 noiembrie, 10:00.

Altfel, ne bucurăm să îți spunem că peste 500 de pasionați de sport s-au înscris deja la start și au completat jumătate din grila noastră de participanți. Profită și tu și înscrie-te, pentru o experiență excelentă de alergare de iarnă! Tot ce trebuie să faci este să îți lași datele, aici.

Rămâi întotdeauna conectat cu lumea sportului și descarcă și aplicația Băneasa Race, pentru Android și iOS. Vei avea mereu la îndemână, direct pe smartphone-ul tău, toate informațiile despre cursele noastre de alergare trail.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.