Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De cu seara din 2 iulie, de la 20:00, până în zorii zilei lui 3 iulie, incubator107 sărbătoreşte lansarea lunii lui Cuptor

0

De cu seara din 2 iulie, de la 20:00, până în zorii zilei lui 3 iulie, incubator107 sărbătoreşte lansarea lunii lui Cuptor.

Te invităm să testezi mici mostre din atelierele ce se vor desfăşura în luna iulie. Ne vom juca şi ne vom implica cu toţii în încercarea de a găsi atelierele care ne fac cu ochiul, ateliere la care vom vrea să participăm în restul lunii. Teaserele se vor desfăşura atât în curtea incubatorului cât şi în mansardă pentru cele ce se vor la loc retras şi mai acoperit.

Să nu fie tărăboi ne-am aşezat atelierele în grupuleţe cu mici pauze recreative, aşa că avem: Jonglerie, Grădinărit, Pipe şi Prim ajutor, apoi urmează o mica pauză de desfătare a poftelor gurmande şi a potolirii setii.

Nu zăbovim prea mult şi urmează: Reciclare creativă, Coveruri, SEO şi dansuri irlandeze, iar cum atmosfera se va fi încins deja, o lăsăm să prindă flăcări jonglând puţin cu foc şi tot ce mai poate străluci în întuneric, spectacol întreţinut chiar de TRICTRUC107, trupa de jongleori care a crescut în curtea incubatorului.

Ne liniştim puţin cu: Smoothies, Curaj la Scurtmetraj şi Story Telling, ca apoi să încingem un karaoke şi-o cafea la oală.

Înspre final ne lăsăm gândurile şi amintirile strânse peste noapte cu un desen sau o notă pe o pânză, în teaserul atelierului de Culori pe Bumbac.

Vino şi adu şi-un prieten, licori şi merinde făcute-n casă şi-un obiect de TROC.

Ne găseşti pe Traian 107, la doi pasi de Hala Traian, chiar peste drum de biserică.


Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.