Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Crăciun tineri din 15 țări europene sărbătoresc încă un an fără cancer

0

Asociația Little People România are plăcerea de a vă invita la Youth Cancer Europe “Open Space Summit”. Evenimentul este o premieră, creat în jurul unui concept unic menit să reunească tineri supraviețuitori de cancer din 15 țări pentru a discuta cele mai urgente nevoi ale acestora. Evenimentul va fi urmat de Gala de Crăciun Temerarii în cadrul căreia 240 de tineri supraviețuitori de cancer vor celebra magia Craciunului și bucuria victoriei asupra bolii, într-un decor de poveste.

În cadrul evenimentului Youth Cancer Europe “Open Space Summit” și-au confirmat prezența tineri supraviețuitori din 15 țări europene (Marea Britanie, Bulgaria, Cehia, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Polonia, Republica Moldova, România, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria).

Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, la Rin Grand Hotel (str. Vitan – Bârzești, nr. 7D) începând cu ora 9:00.

Asociatia the little peopleOrganizat ca un brainstorming maraton, în intervalul orar 9:00-17:00, evenimentul oferă tinerilor o platformă de discuție despre experiența lor în ceea ce privește tranziția de la îngrijirea pentru copii la cea către adulți, dar adresează totodată și teme conexe problematicii cancerului precum: fertilitatea, implicarea civică, modele de bune practici în îngrijire și grupuri de suport pentru supraviețuitori etc. Concluziiile acestei întâlniri internaționale a tinerilor supraviețuitori de cancer vor fi centralizate în timp real de observatori și vor fi transmise ulterior către forumuri și asociații internaționale care activează în domeniu.

În ziua următoare “Open Space Summit”, va avea loc cea de a VII-a ediție a Galei de Crăciun Temerarii, cu tematică „Balul Contelui Dracula” care va avea loc pe 21 decembrie la Athenee Palace Hilton, sala ,,Le Diplomate” începând cu ora 20:00. Recepția, cu un pahar ridicat în onoarea victoriei tinerilor, va începe de la ora 19:30.

Gala de Crăciun Temerarii este un eveniment exclusiv dedicat tinerilor supravieţuitori, fiind organizată anual pentru a sărbători poveștile de succes ale acestora. Evenimentul din acest an va reuni 240 de  tineri supraviețuitori de cancer. La eveniment vor mai participa oficialități, doctori oncologi și sponsori, care au susținut Asociația Little People pe toată durata anului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.