Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DE CE EU – Un one-woman show cu Ana Maria Cucută, 7 februarie, ora 19:30 @ Clubul Țăranului Român

0

Un one-woman show cu Ana Maria Cucută
Regia: Selma Dragoș
Muzica: Ioana Ernea și Luis Angel Palomino Tuero
Banda sonoră: Andrei Mihai
Coordonator: Cătălin Mareș

Rezervări prin sms la 0724 017 318 (menționând numele și numărul de persoane) 
Durata 50 de minute
Prețul biletului: 30 de lei

Afis De ce eu

Adaptare după romanul-poem “De ce fierbe copilul în mămăligă” de Aglaya Veteranyi. Textul spune povestea tragică dar adevărată a unei familii de români circari care părăsesc România în perioada comunismului.

Povestea este spusă cu naivitatea unui copil, toate greutățile prin care sunt nevoiți membrii familiei să treacă, aducându-i pe aceștia în pragul nebuniei. Părinții vor să o modeleze pe cea mică întru totul după voinţa lor, fără ca ea să își dea seama. Aglaja ajunge să vadă lipsa unei case stabile, lipsa mâncării, mizeria și sacrificiul pe care îl fac toți din lumea circului. Ea ajunge să facă asocieri tulburătoare pentru a putea depăși momentele de frică -frica de a nu-și pierde mama/bucuria de a mânca după spectacol supă de gaină împreună.

În spectacolul DE CE EU este spusă povestea unei fete singure într-o lume mare plină de neprevăzut. Ea se simte rătăcită într-o lume a adulților, încearcă să se descurce cum poate și găsește în imaginar refugiul.

DE CE EU un one-woman show care a stat în cuptor 3 ani ca să iasa acum, gata pregătit pentru a fi savurat de public.

Multumiri tuturor celor care au susținut acest proiect: Ioana Petre, Mareș Cătălin, Selma Dragoș, Ioana Ernea, Andrei Hernest, Adriana Butoi, Cristina Adam, Cristi Enache.

SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI !

Parteneri media: Radio România Cultural, Teen Press, InOras.ro, IQool, Concerte Azi, Anyplace.ro, Metropotam, Umblat.ro, Şapte Seri, Feeder.ro, BookBlog, România Pozitivă, Subversiv.ro, Ceaşca de cultură, Coţofana urbană, Happy, RoEvents, Urban.ro, MamaPeToc.ro, Zile şi Nopţi, Yum Stops, Asociaţia Sarang, Zâmbet şi sănătate

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/165793840571445/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.