„DE-A MICUL PRINȚ” – UN NOU SPECTACOL PENTRU COPII LA TEATRUL ION CREANGĂ

0

Teatrul Ion Creangă adaptează una dintre cele mai îndrăgite și fermecătoare povești – „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry – într-un spectacol dedicat micuților de vârstă preșcolară. Intitulat „De-a Micul Prinț”, spectacolul se joacă joi, 26 noiembrie și vineri 27 noiembrie – premieră oficială, ora 18.00, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie.

De-a Micul Print . Afis

Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină. Există câțiva oameni care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un mic prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Le-a dat viață și le-a oferit cuvinte pe care e bine să ni le amintim din când în când.

În dorința de a aduce filosofia poveștii aproape de copiii între 4 și 6 ani, care abia încep să se plimbe din planetă în planetă, regizoarea Ioana Petre pleacă într-o foarte serioasă călătorie de explorare a celebrului text. Alături de ea, întreaga echipă va cerceta și se va juca, va pune întrebări și va crea labirinturi, scena transformându-se într-un spațiu de joacă. Pe ritmurile muzicii interpretată live, la chitară, Micul Prinț va pleca în căutare de noi prieteni. Pe rând, Regele, Vanitosul, Afaceristul, Geograful, Șarpele și Vulpea vor spune povestea planetelor pe care locuiesc.

De-a Micul Prinț de Ioana Petre, după Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry | Durata: 40 de minute | Regia: Ioana Petre | Scenografia: Doina Pop | Muzica: Paula Gherghe | Consultant psiholog: Carmen Anghelescu | Cu: Julieana Drăghici/ Carmen Palcu Adam, Ruxandra Coman/ Maria Țăran și George Popescu (chitară) | Spectacolul face parte din programul „Educația Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” și este prima producție realizată în proiectul european multianual Small size, Performing Arts for Early Years (2014-2018).

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă din Piața Amzei, nr. 13, și în rețeaua Eventim: online, pe www.eventim.ro, la sediul Eventim din Str. Polonă nr. 15 și la magazinele partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas).

Teatrul Ion Creangă este o instituție publică de cultură finanțată de Consiliul General al Municipiului București.| Sponsor: Kaufland România | Parteneri: Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Excelsior, Casa de Balet, Școala Step by Step, Grădinița Bambi Step by Step | Parteneri media: București FM, Radio România Cultural, Radio Itsy Bitsy, RFI România, Business Review, Șapte Seri, ArtLine.ro, Blitz TV, Calendar evenimente, Copilul.ro, Gradinite.com, Calendarul copiilor, Clubul Bebelusilor, GradiniteBucuresti.ro, Bebelu.ro, MacMacKids, Melc Codobelc, GoKid.ro, SmartWoman.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează