Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De 108 ani in slujba salvarii de vieti

0

De 108 ani in slujba salvarii de vieti

Balul Salvarii 2014

Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania. Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti –Ilfov- personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, alaturi de Ministrul Sanatatii si Secretarul de Stat MAI, Raed Arafat, s-a adunat intr-o locatie de poveste, Sala de Marmura din cadrul Casei Presei Libere, pentru a petrece o seara de neuitat, interinstitutionala, si pentru a marca alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, inca un an de salvat vieti impreuna.

3.Moment festiv, taierea tortului

Amfitrionii serii, Presedintele Societatii de Salvare Bucuresti, dr. Cristian Grasu si Managerul General al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, dna dr. Alis Grasu, au scris inca o pagina din istoria acestei Societati. Andrei Stefanescu de la formatia Alb Negru, un sustinator al proiectelor si evenimentelor ASSB, a moderat inca o data cu succes aceasta seara magica, care a incurajat camaraderia si socializarea intr-un context aparte intre cei care lucreaza zilnic in sistemul de urgenta.

In cadrul evenimentului, Ministrul Sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, a tinut un discurs la scena si a felicitat buna comunicare dintre cei care lucreaza zilnic in medicina de urgenta. De la eveniment, nu au lipsit nici Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- Raed Arafat,  Prefectul Capitalei- Nicolae Petrovan, Prefectul Judetului Ilfov- Rasica Daniel Mihai, Subprefectul Judetului Ilfov- Pantazi Romulus, Subprefectul Municipiului Bucuresti – Mariana Campureanu, Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti- Catalin Cirstoiu si Dr Radu Zamfir, caruia i s-a inmanat distinctia de „Membru de onoare al Societatii de Salvare Bucuresti”.

Un alt moment important al serii, pe langa premierea personalului SABIF cu o activitate deosebita in anul 2013, a fost prezentarea evolutiei spectaculoase a proiectului „Exista un erou in fiecare dintre voi”, de catre coordonatorul programului, Ana Negulescu. Programul artistic a fost asigurat de catre Festivo Band, Florin Grigore si Ionut Andras, care au reusit sa-i tina pe cei aproximativ  600 de invitati pe ringul de dans toata seara.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara Banca Transilvania-Divizia pentru Medici, Apa Nova, Bestevent, Medist, Bancpost, Environ, AnaHotels,  D&G, Restaurant Elisabeta si Teatrul Elisabeta pentru punerea la dispozitie a aceastei locatii de poveste, Nestle Professional, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Rosemary, Marriott, Beauty District, Trofeea, Amalt Décor, Flower Factory, Cofetaria Tip Top, La Placinte, Talksmart , Dalsy, Bigotti, Biensavy, Privileg Catering, GKO, Vision Media Plus, Sprint Media Group, Happy Advertising , Wise Trumpets, Barbone Distribution.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.