Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De 1 iunie, Ziua Copilului, cei 100 de finaliști Kidibot Start-up România învață să devină antreprenori.

0

Vreți mai mult pentru România, pentru viitorul copiilor noștri aici, acasă? Haideți alături de noi într-un proiect care ne deșteaptă și le deschide copiilor drumul către meseriile viitorului!

Vă invităm la Kidibot Start-Up România Summit!

Participă 100 de copii care s-au calificat la concursul Kidibot Start-Up România, însoțiți de părinții lor, de traineri și invitați speciali de la Robofun, Revista Știință și Tehnică, experți în comunicare și afaceri. Summit-ul va fi unul interactiv, copiii vor primi consiliere pentru a înființa mici startup-uri tehnologice, pe care le vor prezenta pe echipe în fața juriului, iar părinții vor afla totul despre meseriile viitorului.

Summit-ul Kidibot Start-Up România va avea loc sâmbătă, 1 iunie și duminică, 2 iunie 2019, la Telekom Training Arena Băneasa, etajul 2. Detalii locație aici https://bit.ly/2JEaoNf

Ne jucăm și învățăm, premii consistente câștigăm

Împreună cu mentorii KIDIBOT, copiii se vor antrena în 5 ateliere: inspirație creativă, educație financiară, știință și tehnică, vorbit în public, marketing și vânzări. Vor fi 2 zile pline de activități educative, prin joacă, care îi vor ajuta să se dezvolte.

Efortul va fi premiat cu telefoane, cărți, reviste și multe alte surprize. Programul Kidibot Start-Up România Summit este atașat.

Evenimentul este organizat de Asociația StartEvo, în colaborare cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin platforma educațională Kidibot (www.kidibot.ro).

Parteneri Kidibot Start-Up România
Telekom, RCS-RDS, eMag, Revista Știință și Tehnică, Robofun, Editura Arthur, Editura NICULESCU, Editura Corint, Editura Humanitas, Interbrand, Societatea Muzicală, Soca Tour, GadgetWay.ro, Asociația Facem România Bine, Astroclubul București, Raiffeisen Bank, Electrica.
 
 
Despre Kidibot Start-Up România
    
Concursul își propune stimularea tuturor elevilor din clasele pregătitoare până în clasa a VIII-a, din București, să folosească tehnologia într-un mod util și creativ prin crearea de concepte de mici start-up-uri. Ei vor învăța prin joacă despre cum să vorbească în public, cum să lucreze în echipă, cum să-și prezinte ideile, elemente de educație financiară, știință și tehnică, marketing și cum să utilizeze tehnologiile în scopul satisfacerii nevoilor oamenilor.
 
Concursul este gratuit și s-a desfășurat pe etape:
 
Faza 1 – Calificarea
 
Până pe 17 mai 2019, elevii au trimis o lucrare la una dintre cele 3 secțiuni ale concursului (invenție din jucării stricate, desen sau compunere), prin care au demonstrat cât de creativi sunt și cum văd viitorul.
 
Faza 2 – Astrofest
 
Sâmbătă, 25 mai 2019, copiii au participat la evenimentul Astrofest, organizat de Revista ”Știință și Tehnică”. Aici au fost anunțați elevii finaliști, cei care s-au calificat în Faza 3.
 
Faza 3 – Kidibot Start-Up România Summit
 
În weekendul 1-2 iunie 2019, la Telekom Băneasa, copiii finaliști vor participa la un eveniment inovativ de 2 zile, compus din 2 secțiuni:
 
– Ateliere de educație prin joacă
– Crearea primului Start-Up tehnologic
 
La final, Juriul Concursului va alege câștigătorii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.