Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAM: De 1 decembrie noaptea, incubator107 aduce DOINA în Popa Nan 82 (Bucuresti)

0

De 1 decembrie, incubator107 aduce DOINA în Popa Nan 82. Ca să vă aducem și pe voi acolo, trimiteți-ne o poză cu ce înseamnă România dragă pentru voi la noi@incubator107.com.

Și-apoi musai să veniți în ie și să pozați la Dear Romania!

De 1 decembrie adu-ți DOINA la nocturna românească de la 20.30 până cântă cocoșul, în Popa Nan 82. Să ne întoarcem la vatră să ne amintim cine ne sunt frații și care ne e hramul. Ca să ne fii oaspete bun, trimite-ne o fotografie cu România dragă ție la noi@incubator107.com până joi. Și-apoi vino cu merinde românești, ia pe tine o ie de-a bunicii sau de-a mamei și dă-n dar 30 de lei zâmbitori pentru artiștii ce ne cântă la nocturnă.

Noaptea să ne fie sfetnic bun. Întâlnim la nocturnă oameni care să ne ghideze, care să ne învețe. Cu Dragoș Nicolaescu facem o schimbare în bine pentru anul ce vine. Cu primii meșteri copii facem felicitări de Crăciun, ca-n familie. Și-apoi reînvățăm ce e demult al nostru: dansul românesc, colinda, vinul, leacuri românești, sorcove.

Toată seara te chemăm să grăiești românește pe pielea ta: fă-ți o poză pentru Dear Romania cu un proverb care ți-e dor. Dacă te așteaptă cineva acasă, scotocește în Piața Făuriorilor un dar făcut de mâna cuiva. Și când ai obosit, vino în picioarele goale și-ascultă o colindă cântată de Adrian Naidin. Și când ți-e somnul mai dulce, te trezim TipTil cu un concert și-o dănțuială.

În miez de noapte facem coloană spre mansarda incubatorului să deslușim misterul viselor, să experimentăm telepatia și să vindecăm emoțiile. Și așteptând să răsară soarele, hai să ascultăm discuri cu povești românești și să ne povestim unul altuia amintiri din copilărie.

Și poate la final găsi-vom pasărea măiastră!

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.