…dăruirea unei chifle era un gest nobil!

0

 

Chifla Kaiser

Aceasta a fost inventată de un brutar vienez cu numele “Kayser”, în jurul anului 1750. Specifică este forma sa de soare, dată cu intenția de a mări suprafața chiflei și, prin urmare, partea de coajă crocantă.

Pentru că prepararea sa era dificilă și necesita experiență, până acum 100 de ani, chifla Kaiser s-a mâncat numai cu ocazia anumitor sărbători, dăruirea unei chifle fiind un gest nobil. Astăzi, este cea mai vândută chiflă din Austria și devine din ce în ce mai cunoscută și în România.

Pentru a gusta delicioasa Chiflă Kaiser, vă așteptăm cu drag la Concordia Bakery – noua cafenea-concept* din zona piața Victoriei, la parterul clădirii Premium Plaza, București.

* Concordia Bakery este un nou model de business social, prin care toate fondurile obținute din vânzarea produselor susțin formarea profesională, în cadrul atelierului de brutărie, a tinerilor proveniți din medii defavorizate.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează