Dăruind vei dobândi

0

 

Timp de zeci de ani, seară de seară, familia lor au fost colegii, iar casa – scena. Au trăit prin publicul lor și pentru publicul lor. Au știut să dăruiască lacrimi sau bucurie și au primit în schimb aplauze.  Ei sunt artiști:  actori, regizori, scenografi, luminiști peste care timpul a trecut frumos. Pentru aceștia, la sediul UNITER, a avut loc astăzi evenimentul Dăruind vei dobândi, un omagiu adus de mai mulți ani încoace talentului si muncii lor. E frumos sa primesti daruri, dar nu exista dar mai mare pentru un profesionist  decât  aplauzele generațiilor  tinere, a spus  Doina T, participantă la eveniment. Și pe acelea le-am primit din plin astăzi, când au venit să ne colinde Oana Sârbu, Cătălin Crișan, Cristina Gheorghiu și grupul Crescendo Swing: Elena Dincă, George Matei și George Bucur.

Întâlnirea de astăzi a fost posibilă datorită firmelor: Rolim Sat SRL, Apollo Mod, Farmec Cluj, Restaurantul La mama, Restaurantul online Oala cu bunătăți, Delicia R prod SRL, Eisberg, Titan, Ringier, Restaurantul Le Theatre și unor oameni care cred că a face bine nu e o deloc o treabă complicată:  Liliana Iordache, Doina Neagu, Laura Voinea, Livia Popescu, Simona Calancea, Valentina Olariu, Luminița Băltărețu, Mădălina Tobă, Iulia Mircea, Victoria Evi, Mihaela Tatu.

Evenimentul Dâruind vei dobândi a fost organizat de  Uniunea Teatrelor din România,  prin Aura Corbeanu și Mihaela Săsărman, în parteneriat cu Asociatia Educ.

IMG_3993

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează