Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dans scoțian, pian, imprimare, interviu de angajare

0

Ne scoatem carourile la vedere, dăm clapele albe pe cele negre, jonglăm ca peștele-n apă, ne imprimăm ideile, jocurile și temerile unui interviu, până gătim franțuzește in mers de bicicletă.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, (Bucuresti) iar înscrierea se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Marți, 22 mai, ne punem tartan, șosete în carouri și învățăm noi pași de dans cum numai scoțienii știu. Facem un puzzle social de pe meleaguri verzi, ne încrușișăm, învârtim și amețim.  Ia cu tine un prieten și încălțăminte flexibilă, iar Alina Petrișan are grijă de tot, de la ora 19:00. Dance the scottish spirit !

Miercuri, 23 mai, ne încercăm talentul la lecția de Pian și ne tragem de degete până prindem ritmul. Nu-i chiar atât de greu când ai un meșter răbdător ! Vali ne așează frumos, cu spatele drept și ne poartă în note de vals de la ora 19:00.

Joi, 24 mai, stăm în gradină, de la ora 18:00 până la înserare, cu poi-uri, cercuri, staff-uri, diablo și flower stick în mână și în aer. Jongleria își vede de joacă cu TricTruc107 și meșterii dibaci. De la ora 19:00, punem peștele să stea în coadă și îl facem tablou.  Cristian Bocanu ne învață cum să facem flori și tablouri din oase de pește.

Vineri, 25 mai, pictăm așteptările și dorințele până ajung de la vis la realizare.  Când se face ora 19:00, vă așteptăm în mansardă, iar Cristina ne pune zâmbetul pe buze și apă în fire.

Sâmbătă, 26 mai, avem o zi plină. Începem cu ora magică, 10:00 și cu jocuri matinale, ce te țin cu zâmbetul pe buze timp de 4 ore. Hai la noi cu mic, cu mare, cu copilul de mână, să oprim timpul în loc la Magic hours.

De la ora 15:00, punem textul pe hârtie și-l imprimăm cu Răzvan Supuran. Se pune o bucată de hârtie reciclată luată de la uscat, un strop de cerneală specială și litere adunate. Gata-i ! Cum ai terminat, hai să vedem cum să treci de interviul de angajare, de la ora 19:00.

Duminică, 27 mai, prindem copilăria din zbor și învățăm să mergem pe bicicletă. De la ora 10:00, ieșim în parc de-i vreme bună. Fuga la masă, căci Anyone can cook, de la ora 15:00, cu bucătarul nostru, Remi. Nu te ridica de la masă ! Mai ai puțin și treci de interviul de angajare, cu Silvana de la ora 19:00.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.