Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DANS: 16 B-Boy din România se înfruntă pentru un loc în Japonia, la finala mondială

0

Week-endul acesta este despre dans…mult dans

16 B-Boy din România se înfruntă pentru un loc în Japonia, la finala mondială

Week-endul acesta este despre dans… mult dans. Pentru un B-Boy român, drumul către finala mondială începe la Red Bull BC One Cyhper.

Taisuke
Pentru a alege cel mai bun B-Boy din România, calificările la Red Bull BC One se vor ține pe 11 iunie de la ora 14:00 la Back in Action, battle-ul internațional de breaking găzduit anul acesta de Kristal Club. Cei mai buni 16 se vor înfrunta duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:00, pe scena Red Bull BC One construită special în Grădina Icoanei (strada Arthur Verona) și organizată pentru al doilea an consecutiv în cadrul evenimentului-manifest Street Delivery (ediția Meserie!, a 11-a de fel), care închide străzile pentru mașini și le deschide pentru oameni.

Câștigătorul pleacă direct în Nagoya, Japonia, unde va concura împotriva celor mai buni B-Boys din lume într-un Last Chance Cypher pe 1 decembrie.
MC Juice (RO) va întreţine atmosfera la calificări, iar Trix (UK) a venit special pentru finală, iar DJ Renegade aduce cele mai cool beat-uri de la pupitru.

Pentru aşa competiţie, am ales şi un juriu pe măsură. Taisuke (Japonia), InTact (Ucraina) şi Franke (România) vor fi cei care vor avea cea mai grea misiune – să îl aleagă pe cel care va merge în următoarea etapă la Red Bull BC One.

În fiecare an, Red Bull BC One Cypher ne surpinde cu momente artistice inedite, scoase din context. Anul acesta, vom vedea un demo al crew-ului Born4Trouble, trupă a Clubului de Educaţie Alternativă din Ferentari.

Bogdan Bolohan (Bolo) ne-a pregătit un moment cu totul deosebit – dansul tradiţional se va îmbina cu dansul contemporan, tocmai pentru că anul acesta tema Street Delivery este legată de meserii.

Seara se va încheia cu un concert Macanache.

Workshop-uri pentru B-Boy-ii români

Vineri şi sâmbătă, doi dintre membrii juriului, vor susţine workshop-uri gratuite pentru comunitatea de B-Boying din România.

Taisuke va susţine un workshop vineri, începând cu ora 15.00, la Trouble Dance Hall (Calea Rahovei, nr. 266-268), iar de la ora 18.00 va fi prezent la Şcoala 136, unde se va întâlni cu cei care doresc să afle mai multe de B-Boy-ing.

Taisuke Nonaka, originar din Nagasaki, Japonia, e unul dintre cele mai hot talente din lumea breaking-ului. Stilul său se bazează pe o varietate impresionantă de mișcări fundamentale, toprock, jocuri de picioare în aer și o mulțime de elemente de forță. A început să danseze de la 8 ani, iar de atunci până azi, Taisuke a participat deja de șase ori la Red Bull BC One, lista sa impresionantă de victorii internaționale incluzând B-Boy Unit Japan 2008, R16 Korea 2009, Battle of the Year 2009 și Dance Alive Tokyo 2010. Taisuke se concentrează pe B-Boying ca dans, nu ca sport, ia strategia sa pune accent pe plăcerea jocului mai mult decât pe competiție.
http://www.redbullbcone.com/en/b_boys/taisuke

Sâmbătă, începând cu ora 15.00, InTact va susţine un workshop la Boheme Café (Căderea Bastiliei, nr.11)

InTact a început să danseze în 2000, când avea 14 ani. Membru fondator al crew-ului Ruffneck Attack din Kiev, Ucraina, InTact este pe lângă B-Boy și activist hip hop, organizator și promotor al culturii. “Să fii B-Boy e o mare responsabilitate”, crede InTact. “Noi suntem reprezentanții culturii hip hop și trebuie să facem tot ce putem mai bine pentru a o aduce în fața publicului în forma sa cea mai pură și esențializată.”
https://www.facebook.com/InTact-Ruffneck-Attack-1605274169743111

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.