Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dana Săvuică sprijină copiii bolnavi de cancer prin intermediul proiectului FUNdraising Workout Party

0

Binecunoscuta Dana Săvuică este ambasadorul evenimentului caritabil FUNdraising Workout Party, organizat de către Bodyshape Transformation Centre din București. Evenimentul ce va avea loc, marți, 21 aprilie, ora 18:00, are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer internați la Marie Curie și Institutul Clinic Fundeni, copilași cu vârste cuprinse între 8 luni și 25 de ani.

Dana a fost bucuroasă să se alăture acestui proiect care are ca scop ajutorarea celor câteva sute de copii din România care suferă de cancer și care au puține speranțe la viață. Mulți provin din familii numeroase, care nu reușesc să îi susțină financiar.

FUNdraiser Workout Party

Pentru că spitalele nu alocă un buget suplimentar pentru a le oferi micuților o alimentație sănătoasă, Bodyshape Transformation Centre împreună cu Asociația „Donează Speranță” vor strânge fonduri pentru a cumpăra alimente sănătoase, naturale pentru copiii din spitale – alimente atât de necesare în lupta lor cu cancerul. Dana Săvuică s-a alăturat demersului de strângere de fonduri din dorința de a sprijini eforturile celor două organizații de a veni în sprijinul copiilor care se luptă cu efectele negative ale chimioterapiei.

Ne-am dorit să ne unim forțele cu acest proiect, întrucât copiii din aceste spitale nu sunt hrăniți corespunzător și nu au o dietă specială față de ceilalți bolnavi spitalizați. 100% din donațiile de la eveniment se vor duce către cumpărarea de legume care să le dea necesarul zilnic de vitamine”, spune Justin Devonshire, expert în transformare corporală și co-fondator Bodyshape Transformation Centre.

În cadrul evenimentului, Dana Săvuică le va vorbi participanților despre importanța unei alimentații sănătoase și va lua parte la un antrenament distractiv, de grup, care va dura o oră. Antrenamentul este special conceput de experții în fitness și sănătate de la Bodyshape Transformation Centre cu prilejul acestui eveniment și are ca scop creșterea nivelului de energie și a vitalității, în timp ce participanții vor contibui la strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

Ușile evenimentului caritabil se vor deschide marți, 21 aprilie, ora 18:00 la sediul Bodyshape Transformation Centre din str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73. Contribuția minimă este de 50 RON, iar 100% din donatii se vor duce catre copilașii a căror fericire a fost umbrită de diverse forme de cancer. Cei doritori sunt așteptați să se înscrie la evenimentul caritabil accesând urmatorul link: www.bodyshapetransformation.com/fundraiser.

Despre Bodyshape Transformation Centre

Bodyshape Transformation Centre ofera singurul program din România care îmbină antrenamentele de fitness cu nutriția și dezvoltarea personală și își plătește clienții să obțină transformarea corporală pe care și-o doresc. Mai multe detalii pe www.bodyshapetransformation.com și pe pagina de Facebook Bodyshape Transformation Centre – Bucharest.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.