Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dan Vartanian – Fotograful Bucureștilor

0

Un scurt interviu cu domnul Dan Vartanian, unul dintre puținii fotografi ai Bucureștiului din anii ’80. A fotografiat de la dezastrele cutremurului la reconstrucția zonei de est a orașului și mai ales, demolările din zona Uranus.

Trist este că din aceea perioadă avem foarte puține fotografii și mai toate sunt făcute de tineri pasionați de fotografie și de București care de multe ori au avut probleme cu miliția pentru că au fotografiat orașul pe ici colo.

Aici găsiți povestea vizuală a orașului
https://bucurestiulmeudrag.ro/blog/articol/dan-vartanian

unnamed (1)

Parteneri media:
Asociația Operatorilor Culturali din România, ARTIVIST, CREIONETICA, Foto-Magazin, Let’s Do It. Romania!, Modernism.ro, Radio România Internațional, Raftul cu Idei, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.