Dam un laptop pentru un nume. Concursul Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK!

0

 Castigati un laptop reconditionat participand la concursul Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK pentru a defini numele si logo-ul celui mai nou proiect Ateliere Fara Frontiere!

Cum se desfasoara concursul?

Ateliere Fara Frontiere are nevoie de ajutorul vostru in definirea unui brand pentru un nou proiect. Pe site-ul www.designinark.com in sectiunea dedicata concursului puteti face propuneri la concurs dupa o simpla inregistrare pe site. Concursul va dura 2 saptamani, pe parcursul carora toti designerii si copywriterii doritori sa ajute o asociatie non-profit cat si sa castige marele premiu pot face propuneri in cadrul concursului. Dupa aceste 2 saptamani Ateliere Fara Frontiere va avea la dispozitie maxim alte 2 saptamani pentru a alege un castigator.

De-a lungul concursului, managerul de proiect de la Ateliere Fara Frontiere va va ghida si va comunica cu voi pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Dupa desemnarea castigatorului, acesta va trebui sa livreze fisierele vectoriale pentru logo si eventual o scurta descriere a conceptului. Premiul i se va livra la adresa inscrisa in contractul de cedare a drepturilor de autor pe care il vom semna cu creativul.

Descrierea proiectului initiat de Ateliere Fara Frontiere

Proiectul propus inseamna confectionarea si vanzarea de genti de laptop, sacosa, truse de machiaj si alte obiecte de marochinarie din materiale publicitare recliclate. Importanta ecologica a proiectului deriva din reutilizarea unor resurse pentru care in acest moment nu exista varianta alternativa decat arderea in fabricile de ciment. Astfel materiale precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confectionarea mesh-urilor outdoor sau a bannerelor indoor redevin materie prima.

Modelul acestui atelier de economie sociala ofera acces unor persoane in mare dificultate, cu dizabilitati, tineri descolarizati la un loc de munca ca rampa de lansare pentru piata muncii. Prin demararea unei noi activitati 10 persoane in dificultate vor avea sansa sa se integreze sau reintegreze intr-un mediu socio-profesional normal. Aceste persoane vor beneficia de invatarea unei meserii si a conduitei in relatia cu un angajator, integrare intr-un colectiv, acces la consiliere sociala si orientare profesionala, remunerare pentru munca prestata, insertie socioprofesionala.

 

Ateliere Fara Frontiere este o asociatie romana non-profit a carei misiune este insertia socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate prin ateliere de economie sociala ce folosesc ca materie prima resurse reciclate sau reutilizate

 

DesignInARK iti ofera servicii de calitate pentru urmatoarea ta campanie de comunicare, microsite sau website, publicitate online sau broadcast campaign, toate la o fractiune din costurile de productie traditionala. DesignInARK.com este primul portal din Europa de Est de grafica, design, copywriting si servicii audio obtinute prin crowdsourcing.

Creatiile tale vor fi produse printr-un proces revolutionar numit “crowdsourcing”. Portalul nostru iti da acces la comunitatea noastra (“crowd”) de 500 de graphic si web designeri, copywriters si sound artists ce asteapta sa lucreze la urmatorul tau proiect. La sfarsitul unui proiect vei primi aproximativ 50 sau mai multe creatii si platesti doar pentru cea pe care o vei alege.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează