Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dăm startul mișcării în aer liber cu RACE TO NATURE, primul cros al anului din seria RUNFEST

0

Concurenţii au de ales între 6 variante de cros, iar copiii participă gratuit

Pasiunea pentru mișcare în aer liber se manifestă cel mai bine în natură! Pe 17 aprilie, la Cernica, toți amatorii de mișcare sunt invitați la RACE to NATURE Trail & Family Run, primul eveniment din acest an din seria de crosuri RUNFEST.

RUNFEST Cernica_start adulti

La cea de a II-a ediție a evenimentului RUNFEST din primăvară, participanţii au ocazia să se bucure de libertatea de a cutreiera potecile pădurii Cernica, pe malul lacului, într-o zonă deosebit de frumoasă din apropierea Capitalei, și au de ales între 6 curse de alergare. În funcţie de nivelul de pregătire şi categoria de vârstă, adulții și juniorii au la dispoziție următoarele trasee:  4 km, 6 km, 10,5 km și 21 km. Și cum exemplul pentru alegerea unui stil de viață sănătos trebuie oferit celor mici cât mai devreme, pentru copiii cu vârste între 6 și 11 ani sunt valabile 350 de locuri gratuite la KIDS RACES RUNFEST, pe trasee de 1 şi 2 kilometri, special pregătite pentru ei în parcul Cernica.

Atât adulţii, cât şi copiii se vor putea bucura de pachete de concurs atractive, ce includ tricoul evenimentului, voucher cu un discount special la Running Warehouse Europe, medalie de Finisher, o porție de paste Barilla după curse, dar și alte produse și servicii oferite la eveniment. Pentru podiumuri sunt asigurate premii în bani, dar şi diferite oferte de la sponsorii şi partenerii concursului, printre care se numără vouchere cu acces gratuit de o lună în cluburile World Class România, pachete GoldNutrition, vouchere valorice Nomasvello, pachete cu produse de la Isostar, precum și diplome și medalii.

KIDS RACES_RUNFEST Cernica_start

Tot ce trebuie să faceţi este să vă rezervaţi un loc în competiţie prin înscrierea pe www.runfest.ro, iar până duminică, 3 aprilie, este valabil un preţ redus de 65 de lei. Platforma de alergare RUNFEST, relansată în 2016, vă facilitează accesul la informaţii şi înscrieri, cu pagini personale gratuite şi multiple funcţiuni, clasamente şi statistici pentru a urmări performanţele de la un concurs la altul. Şi, cel mai important, toată lumea va avea acces la competiţii variate, cu format unic, ce le vor oferi porţii bune de Sportainment!

Înscrierile se închid pe 13 aprilie, aşadar vă recomandăm să vă grăbiţi şi să vă rezervaţi online locul la start.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.