Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dăm startul în Riders Club cu Urban Trail XCC

0

Riders Club deschide sezonul de ciclism pe 26 martie 2016 cu o competiție unică, Urban Trail XCC, menită să testeze abilitățile riderilor și pofta de distracție pe două roți. Evenimentul este susținut de Freerider.ro, cea mai citită revistă online de biciclete, și va avea loc în cadrul Centrului Expozițional Rompexo, o locație atractivă și accesibilă din Capitală.

Afis Urban Trail XCC_ROC
Fie că sunteți pasionat de ciclism sau încă nu ați gustat din plăcerea de a pedala pe un teren viran, sunteți invitați la o incursiune în lumea competițiilor pentru amatori, iar microbul acestui sport energizant vă va prinde cu siguranță. Aflat la cea de a II-a ediție, Urban Trail XCC este un concurs de tip Cross Country Short Circuit, derulat pe un teren special amenajat pentru a pune la încercare toate abilitățile riderilor: viteză, îndemanare și capacitatea de a aborda tehnic unghiurile ascuțite și rampele din cursă, pe parcursul a 12 kilometri.
Până în prezent, 460 de concurenți s-au înscris în competiție, dornici să își încerce forțele pe un traseu plin de adrenalină. Înscrierile sunt deschise până miercuri, 23 martie, și se fac exclusiv online pe pagina evenimentului.
Evenimentul se desfășoară în cadrul Salonului Bicicletei, cea mai mare expoziție specializată din țară, ce are loc în perioada 25-27 martie, la Romexpo, și va reuni toți marii importatori și producători de biciclete. Detalii despre expoziție și despre concursul Urban Trail XCC, dar și despre sistemul Riders Club, veți putea afla în cadrul conferinței de presă susținută de organizatorii Salonului Bicicletei, vineri, 25 martie, ora 10:00, în Centrul de presă al Romexpo.
Reprezentanții mass-media sunt rugați să confirme participarea la evenimente până joi, 24 martie, ora 17:00, pe e-mail sau telefonic, pentru buna organizare a activităților. Accesul spectatorilor la competiția de ciclism este gratuit și se face pe intrarea principală în Centrul Expozițional Romexpo, respectiv poarta A.
Vă așteptăm sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 10:30, la startul Urban Trail XCC pentru a urmări o cursă plină de adrenalină!
***
Agenda evenimentului Urban Trail XCC – 26 martie 2016:

Ora Program de activități
08:30 – 10:00 Ridicarea pachetelor de concurs
09:00 – 10:45 Deschiderea traseului pentru recunoaștere
10:50 Ședință tehnică
11:00 Start nivel 1, 2, 3 & 4 Open feminin
12:20 Festivitate de premiere nivel 1, 2, 3 & 4 Open feminin
12.30 Ședință tehnică
12:40 Start nivel 1 & 2 Open masculin
13:30 Festivitate de premiere nivel 1 & 2 Open masculin
13:40 Ședință tehnică
13:50 Start nivel 3 Open masculin
14:40 Festivitate de premiere nivel 3 Open masculin
14:50 Ședință tehnică
15:00 Start nivel 4 Open masculin
15:50 Festivitate de premiere nivel 4 Open masculin
16:00 – 16:30 Tombolă

***

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.