Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“D’ale fotografiei” – pentru pasionaţi şi activişti

0

Au început înscrierile pentru noul curs de fotografie pentru începători, D’ale fotografiei: Carol 53 și Valentin Boboc îi așteptă cu drag pe cei ce doresc să își dezvolte cunoștințele în fotografie și să își „îmblânzească” aparatul de fotografiat! De asemenea, toți cei înscriși vor contribui și la cauza Carol 53, de a reabilita o casă veche de 100 de ani și a transforma spațiul într-un nod cultural și o platformă de educație non-formală.

Structura cursului acoperă toate aspectele de bază ale artei și tehnicii fotografice, urmărind să vă formeze ”ochiul” pentru a înțelege și capta mai mult decât o simplă ”poză”.

Cursul se va desfășura pe parcursul a 7 săptămâni, iar fiecare seminar va dura patru ore, cu o pauză de cinsprezece minute după primele două ore. Primul seminar va avea loc pe data de 9 iulie 2013, de la 18:30, urmând ca celelalte seminarii să se desfășoare în zilele de luni/marți, alternativ.

Prețul cursului este de 400 de lei și poate fi plătit în două rate – prima rată se va achita la începutul primului seminar.

Pentru mai multe detalii și înscrieri nu ezitați să scrieți la adresa valentinboboc87@gmail.com până pe 7 iulie 2013 (ora 23:59).

Nu uitați să vă aduceți aparatul și buna dispoziție!

afis curs

——–

Structura detaliată a cursului:

Începuturi în fotografie

1.         Mecanica fotografiei și captarea imaginii

2.         “Triunghiul Expunerii” – Sensibilitatea la lumină, diafragma, timpul de expunere

3.         Lumina – tipuri de lumină, temperatura de culoare, contrast

4.         Workshop – portrete

5.         Post procesarea – înțelegerea “laboratorului “ virtual de developare

6.         Tehnici de încadrare

7.         Workshop – street art

—–

Despre Valentin Boboc

Valentin este un fotograf profesionist şi voluntar înrăit, cu o experienţă de şapte ani în aspectele variate ale acestei arte – de la fotografie pe film, la fotografia comercială, de eveniment, de mâncare sau corporate.

Puteți vedea o parte dintre lucrările sale aici și aici. De asemenea, dacă vreți să le vedeți ”live”, puteți vizita expoziția ”Frânturi”, vernisată la Noaptea albă a fotografiei în Carol53 – o expoziție cu imagini smulse din viață.

Despre Carol 53

Carol 53 este un program cultural independent ce se dorește a fi un mediu de liberă manifestare și expresie în domeniile creative și nu numai.

Este un program pilot, care prin documentare poate servi drept model de abordare pragmatică pentru grupuri de inițiativă în spații degradate sau abandonate al căror potențial este ignorat sau se pierde în procese birocratice, ajungându-se adesea la distrugerea sau pierderea lor irecuperabilă.
Dorim crearea unui mediu cu precădere educativ, încercând conturarea unei platforme pentru educație non-formală.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.