Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dai carte, dai parte – donație de cărți pentru școlari

0

În perioada 14-20 aprilie, poți merge la cafeneaua culturală SMART CHANGE (Bucuresti, Strada Erou Calin Ion nr. 19, sector 2.) pentru a dona cărticele pentru copilași, între orele 16.00 – 21.00.

Prin “Cartea noastră cea de toate zilele”,  SMART CHANGE își propune să vină în ajutorul elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, de la Școala Gimnazială Nr.30 “Grigore Ghica Voievod”, Bucuresti.

donatie_de_carti

Până pe data de 20 aprilie ne dorim să strângem câteva sute de cărți pentru a le oferi școlii ca donație cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Acțiunea de donație de cărți este coordonată de Asociația ESCU, susținută de Primăria Sectorului 2, în parteneriat cu centrul cultural-educativ SMART CHANGE.

Despre Smart Change

Smart Change este un centru cultural-educativ non-convenţional, situat în inima Bucureştiului, un loc în care te retragi de gălăgia cotidianului şi îţi pui mintea la încercare prin jocuri şi ateliere creative, dar şi un spaţiu în care iei atitudine şi expui puncte de vedere în dezbateri şi conferinţe.

Îmbrăcat în culorile şi atmosfera unei ceainării de poveste, încât oricine îi trece pragul se simte ca acasă, Smart Change îşi aşteaptă prietenii să formeze o comunitate inspirată care prin ambiţie şi dăruire să-şi îndeplinească visurile.Căutăm oameni frumoşi, dornici de schimbare şi de exprimarea propriei esenţe şi frumuseţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.