Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DAD TO BE Academy, Spring Edition. Curs de puericultura pentru tatici, 13-14 aprilie, Bucuresti

0

DAD TO BE Academy, unica academie dedicata viitorilor tati din Romania, anunta lansarea inscrierilor la cea de-a doua editie academica: 13-14 aprilie 2019, la Hotel International Bucuresti. Vor fi doua zile intense, in care tatii se informeaza, intreaba, experimenteaza si testeaza lucruri simple, dar care pot fi atat de provocatoare pentru meseria de parinte!

Iata ce am pregatit pentru tine la DAD TO BE Academy, Spring Edition:

  • Conexiunea tata-copil & rolul tatalui, Diana Stanculeanu, Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale;
  • Nasterea bebelusului si “How to” in prima perioada;
  • Succesul celulelor stem, Reprezentant Biogenis – Banca de celule stem;
  • Alimentatia nou-nascutului: de la alaptare la (auto)diversificare, Alice Dona, ErFi Showroom;
  • Siguranta bebelusului si prevenirea accidentelor, Ana Maita, Instructor KidPower Safety Education, Consilier Advocacy Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari;
  • Relatia de cuplu si pregatirea pentru primul bebe, Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer
  • Inspiring Dad – Robert Diaconeasa, blogger la DaddyCool.ro;

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting adaptat nevoilor viitorilor tati. Atat mesajele, cat si structura academiei sunt orientate catre TATA si noile ipostaze pe care acesta le va experimenta. Accentul este pe ROLUL tatalui, nevoile si responsabilitatile lui.

Inscrierea la eveniment se face completand formarul de inregistrare disponibil aici: https://www.moderndads.ro/dad-to-be-academy/. Taxa de participare este de 50 lei – pentru sustinerea proiectului. Mai mult, la finalul celor 2 zile intense, poti primi si Certificatul de Puericultura, contra unei taxe, ca sa iti asiguri cele 10 zile libere pentru copilul tau!

Pentru copilul tau, esti cel mai bun exemplu. Hai la singura academie dedicata viitorilor tati – “DAD TO BE Academy”!***

SUSTINATORI proiect: ErFi Showroom, Biogenis – Banca de celule stem, Dodo Baby Box, Aqua Carpatica.
Eveniment recomandat de
Itsy Bitsy.

DAD TO BE Academy este un proiect marca Creative Energy Corner.  Informatii despre proiect, program si inscriere sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.