Daca esti creativ si implicat social, vino la HackTuesday!

0

Lucrezi intr-un ONG? Iti pasa de ce se intampla in comunitatea ta? Ai o mie de idei despre cum sa schimbi lucrurile, insa iti lipseste tehnologia necesara pentru a le realiza?  Avem o veste bunapentru tine: se zvoneste ca peste 300 de hackeri din toata Europa isi unesc fortele, intr-un eveniment fara precedent in Romania. Vino la Hack Tuesday si da-i ideii tale o sansa sa se dezvolte online, ca sa faca diferenta offline.

Vino marti, 3 mai, la ora 18.30, in roPot HUByx (Str. Smardan #13, la etaj) si contribuie la generarea urmatorelor campanii online de succes, care vor redefini societatea civila. Nu uita sa aduci cu tine si materialele de care un hacker are absoluta nevoie: surse de date relevante.

DespreNetTuesdays

Net Tuesdays sunt evenimente despre societatea civila, tehnologie si online, ce au loc lunar, intr-o zi de marti, in peste 90 de orase din intreaga lume. TechSoup Romania, organizator NetTuesdays Bucuresti, face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care donatori importanti ca Microsoft si Cisco furnizeaza produse tehnologice ONG-urilor din intreaga lume.Organizatiile pot beneficia de donatii tehnologice prin simpla inregistrare si plasare a unei comenzi pe portalul TechSoup: www.techsoup-romania.org.

Adresa de contact: pr@techsoup-romania.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează