Dă-le o nouă șansă hainelor pe care nu le mai porți @ EC ReVamper box

0

Blugii tăi preferați nu mai dansează pe Billie Jean, iar tricoul cu Nirvana a pierdut de mult spiritul de adolescent. Vrei să le arunci sau le păstrezi chiar dacă nu le folosești?

Dacă ai putea să reciclezi pentru un scop nobil?

În colaborare cu Electric Castle și Velements, dăm o nouă șansă hainelor vechi din garderoba ta. Nu este doar despre modă; este despre a avea un impact pozitiv asupra planetei.

AFLĂ MAI MULTE

Lasă-ți hainele vechi în Promenada, la EC ReVamper box:

◾ între 2-9 aprilie;

◾ la nivelul 1 (piateta H&M);

…și urmărește cum, împreună cu Velements, transformăm într-o colecție capsulă unică.

Gândește-te la asta ca la un remix pentru hainele tale și o gură de aer proaspăt pentru planetă.

În plus, hainele donate ar putea fi chiar biletul tău la EC10!

Distribuie o fotografie cu EC ReVamper în story-ul tău de pe Instagram și nu uita să menționezi @electriccastle@velements_ și @promenadabucuresti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.