Cursuri gratuite pentru atragerea de fonduri europene si initierea unei afaceri

0

Academia de Studii Economice (ASE) BUCURESTI  ofera GRATUIT cursuri online pentru persoane fizice si juridice, anunta manager.ro

a. PERSOANE JURIDICE – consultanta online de afaceri in domeniile: economic, juridic, financiar-contabil si IT.
b. PERSOANE FIZICEun curs gratuit din cele peste 40 de cursuri pentru initierea si actualizarea calificarilor precum si pentru dobandirea de noi competente profesionale. Finalizarea cursurilor are loc printr-un examen pe baza caruia ASE va elibera un certificat de absolvire.

Activitatile se desfasoara online, in module de maxim 30 de zile, utilizand o platforma de E-Learning.

Sursa: manager.ro

 


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează