Cursuri de teatru şi îmbunătățirea comunicării pentru copii şi adolescenți

0

Şcoala de Arte şi Maniere deschide înscrierile la cursurile de teatru şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenți.

Socializarea, exprimarea liberă, fără timiditate, a gândurilor şi dorințelor personale, joaca şi creativitatea sunt lucruri pe care le încurajăm la atelierele de actorie, vorbire în public pentru adolescenți, storytelling sau improvizație. Vei găsi în programul nostru activități relaxante, care stimulează imaginația, dezvoltă vocabularul şi obişnuința de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

cursuri pentru copii si adolescenti

Atelierele Şcolii de Arte şi Maniere se întâmplă sâmbăta, la sediul din strada Popa Soare, numărul 40, o casă prietenoasă unde copiii au ocazia să cunoască actori şi traineri profesionişti.

Uite care sunt atelierele pe care le plănuim:

Curs de VORBIRE ÎN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 – Participanții pot exersa într-un mediu prietenos tehnicile care îi vor ajuta să treacă peste emoțiile resimțite la școală, în fața unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

Primii paşi în ACTORIE pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30 – Prin joc și diverse exerciții, cei mici vor pune la lucru imaginația și energia debordantă de care dispun pentru a dobândi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului și a capacității de a acționa.

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 – Copiii învață despre lumea din jur cu ajutorul poveștilor. Acest atelier îi ajută să înțeleagă structura unei poveşti, să analizeze un mesaj anume şi să deprindă obişnuința de a se exprima clar şi coerent.

Atelier de IMPROVIZAȚIE PE TEXT pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30 – Descifrarea unui text la prima vedere îi poate stimula pe cei mici să descopere legăturile logice cauză-efect dintre acțiuni, să analizeze o situație, personaje și chiar dimensiunea morală a unor întâmplări.

Chiar dacă are deja diminețile de sâmbăta ocupate, copilul sau adolescentul tău poate experimenta cursurile pe care i le propunem. Scrie-ne pe contact@victoriei.ro şi putem organiza un eveniment sau o serie specială de curs pentru un grup mai mare sau chiar pentru programul Şcoala Altfel.

————————-
Şcoala de Arte şi Maniere reprezintă proiectul de cursuri interactive în domenii umaniste pentru copii inițiat de Fundația Calea Victoriei.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.