Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CURSURI DE ELECTRONICA, ROBOTICA SI IT PENTRU COPII SI ADOLESCENTI

0

*Program educational de tip STEM care are la baza deprinderea de notiuni practice de ProgramareRoboticaElectronica si Mecanica

Stiai ca viitorul apartine celor care vor dobandi competente digitale si vor folosi tehnologiile inteligente?

In viitor, 90% dintre toate locurile de munca, din orice domeniu, vor solicita competente IT.

La curs pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 16 ani. Metoda de predare va fi adaptata la nivelul si abilitatile fiecarui copil. Aceasta activitate constituie o oportunitate de dezvoltare a competentelor si abilitatilor tehnice ale fiecarui copil!

Cursul se desfasoara pe tot parcursul anului si are loc la pe Strada Ciobanasului nr. 4, Sector 2, Bucuresti, iar durata unui workshop este de aproximativ 1,5 – 2 ore.

curs de robotica copii

Prima sedinta demonstrativa este GRATUITA.

Cu acordul partintilor, cei mai talentati dintre ei vor fi integrati in participarea la concursuri la nivel national si international, ori emisiuni TV.

Sub permanenta supraveghere a unui formator, copiii vor construi si programa un robot adevarat, realizat in intregime de ei. Acest curs este pentru incepatori, ceea ce inseamna ca nu este absolut nicio problema daca cel mic nu stie programare, electronica practica, mecanica si/sau robotica.

Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educational de tip STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics), avand o aboradare interdisciplinara si aplicata. Scopul principal al acestui program esta acela de a invata tinerii cum sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele tehnice dobandite. Astfel STEM integreaza cele patru discipline intr-o paradigma de invatare si care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.

footer

CE NE DIFERENTIAZA DE CELELALTE CURSURI ASEMANATOARE EXISTENTE PE PIATA:

  • Suntem printre initiatorii acestui tip de curs in Romania, incepand activitatea din 2011;
  • Avem o experienta vasta in domeniul Roboticii (vezi portofoliu proiecte);
  • Anual instruim peste 200 de copii care ajung la competitii mondiale;
  • Facem publice toate informatiile cu privire la programa, formator, costuri etc.;
  • Nu lucram cu kit-uri de Lego Mindstorms;
  • Construim robotii de la 0 alaturi de cei mici, tinand cont de preferintele acestora si punand accent pe modalitatea de functionare a robotului;
  • Predam aceasta materie la scoli de renume (ex. IRSCA GIFTED EDUCATION ROMANIA);
  • Formatorii nostri sunt foarte pregatiti, iar echipa noastra lucreaza cu roboti industriali reali;
  • Avem parteneriate cu organizatii de renume in domeniu, precum Code School;

Calendarul de curs este flexibil si avem in vedere disponibilitatea dvs. si programul incarcat al celor mici.

DESPRE NOI:

logo_inventeazaAsociatia Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) este o organizatie non-guvernamentala, fondata in 2011, care sprijina initiativele inovatoare in domeniul tehnologic cu accent pe Internet of Things, Robotica, Programare si Automatizari, fiind de altfel si primul hackerspace din Romania si initiatorul Cursurilor de robotica si electronica pentru copii.

De-a lungul timpului, organizatia noastra a castigat mai multe premii la competitii de profil, dintre care: premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, premiul 1 Webstock 2011, mentiune Inventika 2011, premiul al II-lea la HackTM 2014 etc.

De asemenea, ne mandrim cu organizarea a peste 100 workshopuri si indrumarea a peste 1000 de elevi si studenti si organizarea bienala a Campionatului de Fotbal Robotic (www.fotbalrobotic.ro).

Mai multe informati despre proiectele noastre hardware si software, dar si despre activitatea noastra sunt disponibile pe website-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.