Curse nocturne și atmosferă electrizantă la Bucharest After9Cross, seria RUNFEST

0

Sute de participanți s-au bucurat de alergare, muzică și multă distracție  

Valuri de lumini și culoare au invadat vineri seara, 22 iulie, parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei la concursul RUNFEST – Bucharest After9Cross, susținut de Infinity Trophy și organizat de MPG! Sute de participanți, în ținute strălucitoare și purtând accesorii fosforescente și luminoase, au pornit în mai multe curse de alergare în jurul lacului IOR începând cu ora 21:30, și au arătat că ne putem bucura de ore de distracție prin mișcare și pe timp de noapte, în mijlocul naturii.

RUNFEST_After9Cross_foto Rares Gireada

Prima ediție a evenimentului RUNFEST – Bucharest After9Cross, susținut de Infinity Trophy, a oferit ocazia celor peste 1.500 de persoane prezente la eveniment, alergători, susținători și spectatori, un spectacol multicolor de lumini și de sunete și o atmosferă sportivă deosebită. A fost o seară dedicată în întregime libertății de mișcare, plină de voie bună și de multă energie pozitivă, în care toată lumea s-a bucurat de porții bune de Sportainment marca MPG. Fiecare concurent a avut ocazia să alerge în curse de 6 sau de 9,5 kilometri, în ritmul propriu, relaxându-se sau dorind să cucerească podiumurile de concurs. Rezultatele înregistrate de participanți pot fi găsite pe pagina competiției de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, sau prin click aici.

Ținutele evenimentului, tricourile cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross imprimată în nuanțe fluorescente și accesoriile Glow, ce au oferit un “look Glamour” participanților, au fost asigurate de Infinity Trophy, partenerul oficial al evenimentului. Atmosfera distractivă a fost completată de ritmurile alerte de tobe ale membrilor Bălașa Percussion Group, care au răsunat toată seara energizând întreaga mulțime adunată în zona de Start a concursului. Toate momentele frumoase au fost imortalizate de fotografii prezenți la eveniment. Printre cei care au captat tabloul strălucitor al acestei competiții în mii de imagini se numără Cătălin Tutunaru și Matei Moroldo, membri ai echipei F64. Imaginile surprinse vor fi încărcate în albume foto pe pagina Facebook Run Fest.

Concursul Bucharest After9Cross a fost susținut de Infinity Trophy, în calitate de partener oficial, și de Running Warehouse, partener shop, alături de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 în Italia, Isostar, Health Advisors, Wim Bosman, F64, Sanador și de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group, Toortitzi și Gustare Nevinovată. Totodată, au sprijinit realizarea evenimentului ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Asociația “Zsolt Gyongyossy, educație prin sport” și Party Painting. Parteneri de locație au fost Primăria sectorului 3 al Capitalei și Centrul Cultural “Casa Artelor”, cărora dorim să le mulțumim pentru că ne-au oferit ocazia și cadrul potrivit pentru a realiza un eveniment reușit.

Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm Kiss FM, în calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alături de campionul în recrutarea online eJobs și de Inga Media și Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociația Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, România Pozitivă, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro și agenția de bloggeri Kooperativa 2.0.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și sprijinul oferit și vă așteptăm la următoarele evenimente din seria RUNFEST – www.runfest.ro!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.